Pressiteade

Jaga

Uus Renault Clio näitab iseloomu

Uus Renault Clio on mitmekülgne ja tasakaalukas soiduk, millel on Aasta Auto 2006 tiitli pälvinud Clio III head omadused. Auhinna toi toona mudelile eelkoige salongi ruumikus, turvalisus, mugavus ja teelpüsivus. Ühtlasi muutis selle mudeli koostekvaliteet auto oma segmendi üheks usaldusväärsemaks mudeliks.

Luukpära tugevdab Clio perekonna sidet uue Renault Megane’ga

Uus Renault Clio seisab kindlalt teel ja on voolujoonelisema disainiga, milles esitule moodulite osa laieneb eesmiste ohuvotuavade külgmiste pöördekohtadeni. Just esiotsa lai ohuvotuava kaitseraua alumises osas muudab disaini dünaamiliseks, mida täiendavad ka kaitsvad läikemustad iluliistud. Esitulede disain pikendab kerejoont üle luugi ja ka tagumise kaitseraua keskosa rohutab jätkuvalt uue Renault Clio disaini dünaamilisust. Tagatuled ja udutuled on paigutatud madalale ja äärmuslikult paremale ning vasakule kaitserauast.

 

Uue interjööri muudatuste ja siseseadete osas ajendas soov luua mugavustunnet ja teadvustatud kvaliteeti, Carminat TomTom GPS navigeerimissüsteemi ekraan on ideaalselt integreeritud keskmise paneeli ülemisse ossa.

 

Pretsedenditu Renault Clio GT

Niisamuti nagu koikide teiste Renault mudelite puhul, kuulub GT versioon ka uue Renault Clio valikusse. Kompaktse ja joulise Clio GT luukpära värvivalikute hulgas on eksklusiivne Malta sinine. Auto esiosa kujundus on agressiivsem, mida täiendab läikemust iluvore. Uus Renault Clio GT on kergesti äratuntav tänu tagaspoilerile ja topelt summutitorudele. 

Autol on pilkupüüdvad sportlikud detailid ka interjööris nagu näiteks augulised alumiiniumist pedaalid ja lisatoetus istmete küljeosas, lisaks GT märgistus esimestel istmetel.

 

Carminat TomTom: esimene täielikult integreeritud, täiendatav ja taskukohane navigatsioonisüsteem

Renault’ koige hiljutisem GPS navigatsioonisüsteem Carminat TomTom on autotootja koostöötulemus digitaalkaardistuse ja –marsruutimise süsteeme tootva firmaga, et tuua Renault klientide jaoks turule taskukohane integreeritud navigatsioonisüsteem. Seade on töövalmis hetkest, mil auto käivitatakse ning on eriti holpsasti kasutatav. Lahendus pakub Clio juhtidele turvalist ja stressivaba soiduelamust.

 

Moningad Carminat TomTom iseloomulikud jooned:

·         Kergelt loetav 5,8 tolline (14.7cm) värviekraan (suurem kui eemaldatavatel süsteemidel), mis kuvab detailseid kaarte;

·         Usaldusväärne, täiendatav navigatsioonisüsteem, mis näitab infot liikluse, liikluskaamerate asukoha ja kiiruspiirangute kohta;

·         Hind jääb alla 8 000 krooni.

 

Clio III pohikomponendid

Uuel Renault Clio’l on samad omadused mis mudelil Clio III, tänu millele pälvis see Aasta Auto 2006 tiitli. Need on järgnevad:

·         Interjööri ruumikus ja mugavus;

·         lai valik tundlikke ja keskkonnasobralikke mootoreid;

·         varustuse valik korgemast segmendist, sealhulgas käed-vaba kaart ja püsikiirusehoidja;

·         väljapaistvad turvalisuse näitajad;

·         koostekvaliteet, mis on teinud auto oma segmendis üheks usaldusväärsemaks.

 

Autondusest huvitunutel on voimalik uue Renault Clio’ga lähemalt tutvuda eelseisval Genfi autonäitusel.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.