Pressiteade

Jaga

RENAULT GRUPP JA SUEZ ÜHENDAVAD JÕU RINGLUSSEVÕTU KIIRENDAMISEKS EUROOPA AUTOTÖÖSTUSES

•Kaks gruppi lepivad kokku, et tihendavad oma pikaajalist koostööd ja positsioneerivad The Future Is NEUTRALi autotööstuse ringmajanduse standardite kehtestajana.

•SUEZ omandab 20% osaluse ettevõttes The Future Is NEUTRAL, et teha koostööd Renault Grupiga, mis omab edaspidi 80% ettevõttest.

•Selle tehingu kaudu saab The Future Is NEUTRAL oma kahelt aktsionärilt 140 miljonit eurot, et edendada ja laiendada oma tegevust, mis teenindab kogu Euroopa autotööstust.

•Osalus kantakse üle ja sissemaksed tehakse pärast vajalike regulatiivsete lubade saamist.


JÕUDUDE ÜHENDAMINE AUTOLT-AUTOLE MAJANDUSE KIIRENDAMISEKS

Renault Grupp ja SUEZ ühendavad oma tehnilised teadmised ja tööstuslikud võimed programmi The Future Is NEUTRAL raames, et luua uus väärtusahel autolt-autole ringmajanduses. Eesmärk on teha koostööd sektori erinevate osalejatega, et vähendada selle mõju loodusvaradele, olla ees regulatsioonide arengust ning pakkuda uusi ringlussevõetud materjalide ja osade allikaid.


Renault panus:

-selle toimimine, mis hõlmab kogu autotööstuse väärtusahelat ja sõiduki elutsüklit (disain, kasutusiga ja kasutusea lõpp);

-pädevus autode ökodisaini alal ja meeskonnad, kes on koolitatud ja soovivad sellele väljakutsele vastu astuda;

-tööstuslikud võimalused oma Flinsi (Prantsusmaa) tehases, mis on Euroopa esimene liikuvusele spetsialiseerunud ringmajanduse baas ning mis on aktiivne erinevates valdkondades, sealhulgas sõidukite renoveerimine, osade ümbertöötlemine ja tööstusrobotite uuendamine.


SUEZi panus:

-põhjalikud teadmised autode ringlussevõtust nii ülesvoolu (autotootjad ja seadmete tootjad) kui ka allavoolu (terasetootjad ja terasevalu tehased);

-teadmised autojäätmete käitlemise alal (kogumine, massistamine, sorteerimine ja materjalide taaskasutamine);

-tööstusliku mastaabiga suutlikkus toota oma klientidele ühtlast ringlussevõetud tooraine voogu.


Koos arendavad mõlemad grupid järgmisi põhitegevusi: ringlussevõtu kavandamine, tagurpidi logistika, sõidukite jäätmete käitlemine ja suletud ahelaga ringlussevõtt sõidukite vahel.

THE FUTURE IS NEUTRAL, MAAILMA ESIMENE AUTOTÖÖSTUSE 360° RINGMAJANDUSE ETTEVÕTE

The Future Is NEUTRAL, mis käivitati Renault Grupi algatusel, pakub terviklikke ringmajanduse lahendusi:

-kõik autotööstuse osalejad – autotootjad, seadmetootjad, edasimüüjad, kindlustusandjad ja erakliendid;

-sõiduki elutsükli kõik etapid: tootmiseks kasutatavad ringlussevõetud materjalid; taaskasutatavad, taastatud ja ümber ehitatud osad; kasutuselt kõrvaldatud sõidukite kogumine, haldamine ja taaskasutamine.


„SUEZi investeering ettevõttesse The Future Is NEUTRAL on otsustav verstapost meie plaanis avada end kogu autotööstusele. Meie kahe aktsionäri toetusel saame kinnitada oma kasvukava, mille eesmärk on laiendada ja suurendada oma lahendusi, muutes need veelgi konkurentsivõimelisemaks. Suur osa meie tegevusest suletud ringmajanduse väärtusahelas on juba käimas, toimib ja on kasumlik. Töötame selle nimel, et integreerida suletud ahelaga akude ringlussevõtt ja viia lähitulevikus koos tööstuslikule tasemele, et teha koostööd Euroopa autotööstusega selle teekonnal ringmajanduse suunas,” rõhutab Jean-Philippe Bahuaud, The Future Is NEUTRAL tegevjuht.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.