Pressiteade

Jaga

RENAULT 4 E-TECH ELECTRIC: KÕIGE MITMEKÜLGSEM ELEKTRIAUTO B-SEGMENDIS

Renault 4 jääb tõeliseks ikooniks, mis sündis vastusena 1960. aastate ulatuslikele sotsiaalsetele muutustele koos maalt lahkumise, keskklassi esilekerkimise ja naiste uue rolliga. See oli auto kõigile ja igaks otstarbeks, vabaduse sümbol.

Renault 4 jääb tõeliseks ikooniks, mis sündis vastusena 1960. aastate ulatuslikele sotsiaalsetele muutustele koos maalt lahkumise, keskklassi esilekerkimise 2022. aasta Pariisi autosalonil 4EVER Trophy näitusautoga välja kuulutatud Renault 4 E-Tech Electric kasutab originaalmudeli DNAd, et kujundada tänapäevane mitmekülgne kompaktauto. Täiselektriline ja ühendatud – iga toll on voiture à vivre ja veelgi enam – auto, mis on iga päev valmis sõitma kõikjale. See on Plein Sud lõuendist katuseluugiga maailmale avatud ning julge, selgelt seikluseks valmis, retrofuturistliku disainiga, mis meeldib paljudele. Modulaarse paigutuse ja mahuka pakiruumiga kohandub see kõikide vajadustega.

Tänapäeval on Renault 4 E-Tech Electric ka oma aja auto, mis on täis tehnoloogiat, olgu selleks ADAS turvalisuse tagamiseks või OpenR Link ja Renault’ ametlik avatar Reno sõidu- ja pardakogemuse jaoks. Hulk funktsioone, mis muudavad selle uue põlvkonna elektriliseks kompaktautoks!

ja naiste uue rolliga. See oli auto kõigile ja igaks otstarbeks, vabaduse sümbol.


Lisateavet Renault 4 kohta leiate lisatud pressimaterjalist.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.