Pressiteade

Jaga

UUS RENAULT MASTER JUBA BALTI RIIKIDES SAADAVAL

UusRenault Master, mis esitleti 21. novembril viimasel Solutrans-messil Lyonis, onnüüd Eestis tellitav ja mille eesmärk on "minna kaugemale, vedada rohkemja kulutada vähem".

Varustustasemed

UusMaster on uue põlvkonna kaubik, millel on selles segmendis eeskujulikud jõudlusparameetridkütusekulu, uuenduste ja varustuse osas ning mis on saadaval standardserikkaliku ekstraversiooniga. Lisaversiooni standardvarustuse valitud elemendid:

§

§

§

§

§

§

§

§

§„mobiilse kontori" tüüpi kahekohaline diivan, panipaigaga.

Mootorid ja hinnad

UusMaster on oma klassi kõige energiatõhusam auto, sest selle Aerovani keredisainvähendab SCx-koefitsienti 20% ja see on ainus selle kategooria mudel, mis onvalmistatud Prantsusmaal. Kõik versioonid toodetakse Batilly tehases samalkoosteliinil, mis tagab suurema paindlikkuse tootmise kohandamisel nõudlusega.Mootorite, käigukastide ja akude tootmine toimub ka Prantsusmaal, kus asub 84%tarnijatest.

UusMaster on saadaval Blue dCi diiselmootori nelja versiooniga võimsustega 105,130, 150 ja 170 hj, kombineerituna mehaanilise käigukastiga. Neid iseloomustaboluliselt madalam kütusekulu (keskmiselt 1,5 l/100 km) ja madalam CO2-heide(39 g/km), mis võimaldab neil jääda alla 200 g/km. 9-käigulineautomaatkäigukast jõuab müügile selle aasta lõpus.

Baasversiooni (mootoriga Blue dCi105) lisavarustustaseme hinnad algavad neto 30 600 eurost.

UusMaster, mis seab Euroopas uued standardid elektrikaubikute segmendis, onsaadaval E-Tech 100% elektrilise versioonina, millel on kahte tüüpi veoakud,võimsusega 40 kWh (linnasõiduks mõeldud sõiduulatusega) või 87 kWh (pikemamarsruudi jaoks), mis võimaldab rahuldada kõik vajadused rekordilisesõiduulatusega kuni 460 km1.

UuelRenault Master E-Tech 100% elektrilisel mudelil on rekordilised tööparameetrid:kandevõime 1625 kg (versioonis GVM 4t) koos B juhiloaga, sõiduulatus kuni 460km1 ja võimalus vedada haagist, mis kaalub kuni 2,5 tonni.Energiatarve püsib mõõdukas ja 87 kWh akuga versioonil on see tänuuuenduslikule temperatuurikontrollisüsteemile WLTP-tsüklis lausa 21 kWh/100 km.Kiire alalisvoolu laadimine 130 kW klemmidest võimaldab teil 30 minutigataastada 229 km sõiduulatust. 22 kW vahelduvvoolu Wallboxi laadimine 10% kuni100% kodusest toiteallikast võtab vähem kui neli tundi.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.