Pressiteade

Jaga

RENAULT' MÜÜK BALTI RIIKIDES 2024. AASTA ESIMESEL POOLEL

Renaultlõpetas 2024. aasta esimese poole Balti riikide (Leedu, Läti, Eesti)automarkide seas viiendal kohal.

RenaultMaster säilitab oma segmendis ja Balti riikide tarbesõidukite turulliidripositsiooni kolmeteistkümnendat aastat järjest.

Turuldebüteerib „2024 aasta auto“ (Car of the Year 2024) – Renault Scenic E-Tech100% Electric.

2024.aasta teine ​​pool on täis Renault’ uudiseid. Turule tulevad uus Rafale’i mudelpistikhübriidversioonina 300 hj, uus C-segmendi crossover Symbioz ja autopargiklientide lemmikud – uus sisepõlemis- ja elektriversioon Masterist.

Kokku müüs Renault 2024. aasta esimesel poolel Balti riikides 2183 autot. See andis brändile sõiduautode ja tarbesõidukite müügi turul viienda positsiooni ning 5,6% osakaalu. Lätis on Renault TOP4-s (5,7% turuosa), Eestis ja Leedus TOP5-s (5,6% turuosa).

Renault tegevus on järk-järgult, kuid järjekindlalt suunatud täielikule üleminekule heitmevabale liikuvusele. Ettevõte plaanib selle eesmärgi saavutada 2030. aastaks. Hetkel on brändi portfellis nii 100% elektrilised kui hübriidautod. Renault on elektrifitseeritud autode turul Euroopas kolmandal kohal.

Hübriid- ja elektriautode laias valikus on täiselektrilised Megane E-Tech 100% Electric, Kangoo E-Tech 100% Electric ja Scenic E-Tech 100% Electric, samuti hübriidautod: Clio E-Tech täishübriid, Captur E-Tech täishübriid, Arkana E-Tech täishübriid, Austral E-Tech täishübriid ja Espace E-Tech täishübriid.

Renault E-Tech sõiduautod moodustavad juba peaaegu 20% brändi tootevalikust. Klientide seas on kõige populaarsem täishübriidmootor mudelitel Austral (48,8%) ja Arkana (57,4%).


RENAULT’ KAUBIKUD

Pärast kuuekuulist müüki on Renault tarbesõidukite turul teisel kohal.

Master säilitab kolmeteistkümnendat aastat järjest oma liidripositsiooni kuni 3,5 t tarbesõidukite turul, mille tulemuseks oli 2024. aasta esimesel poolel 658 registreeritud autot.

Renault pälvis tänavu Leedu konkursil „2024. aasta tarbeauto" kõige rohelisema brändi tiitli.

2024. aasta esimese poolaasta tulemused kinnitavad, et meie poolt vastu võetud strateegia töötab. E-Tech elektriautode müük kasvab. Me rõõmustame nagu igal aastal meie mudelite edukuse üle – Master on oma segmendis mitte ainult Baltikumi, vaid ka Euroopa turul vaieldamatu liider. Meil on veel uudiseid tulemas. Rafale, Symbioz ja Master, räägib Tomasz Mroz, Renault' tegevjuht Poolas ja Balti riikides.


2024 – RENAULT’ ESITLUSTE AASTA

Selle aasta suvel tutvustas Renault Renault Scenic E-Tech 100% elektrilist mudelit, mis sai 2024. aasta auto tiitli. Teine uus müügile jõudev mudel on populaarne linnakrossover uus Renault Captur. Rafale'ist on ilmunud täishübriidversioon ja seda valikut täiendab 300 hj pistikhübriid. Renault Symbioz liitub täiesti uute mudelite valikuga. Samuti on tulemas uus Renault Master, mis on turuliider väikeste tarbesõidukite, sisepõlemis- ja elektriversioonide osas.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.