Pressiteade

Jaga

„DACIA Dakari programm: SANDRIDERSi testimine lõpetatud, järgmine peatus Maroko

6. JUUNI2024: Dacia Sandridersi meeskondon lõpetanud esialgse testimisetapi osana käimasolevatest ettevalmistustestjärgmise aasta jaanuari Dakari ralliks, sest meeskond võtab esimest korda vastumotospordi ülima väljakutse.

Pärast süsteemide kontrollimistÜhendkuningriigis Millbrook Proving Groundis veetis Dacia Sandriders 6.–9.maini neli päeva Sweet Lambi testimiskompleksis Walesis, Ühendkuningriigis.Seejärel suundus meeskond Prantsusmaale Château de Lastours’i, et teha veelneli päeva intensiivset testimist (27.–31. mai), kus kolmel meeskonnal olivõimalus katsetada BF Goodrichi rehvidega varustatud Sandriderit kivisel janõudlikul maastikul.

Cristina Gutiérrez istus Walesis kaks päevaSandrideri roolis, enne kui üheksakordne autoralli maailmameister SébastienLoeb testimis- ja arendusülesanded üle võttis.

Mitmekordne Dakari võitja Nasser Al-Attiyahsai kahe päeva jooksul Château de Lastours’is esimest korda Sandrideri võimsusttunda. Sébastien naasis kokpitti pooleteiseks päevaks ning Cristina kutsutiviimaseks pärastlõunaseks sõiduks.

Dacia Sandridersi tiimipealik Tiphanie Isnardkinnitas, et esialgne testimise etapp ületas ootusi ning Al-Attiyah, Gutiérrezja Loeb ning organisatsiooni asjatundlikud insenerid ja tehnikud kogesid vägavähe probleeme.

Nüüd on käimas ulatuslik töö enne esimestpõhjalikku testi Marokos 28. juunist 5. juulini. Just siis pannakse Sandridernäitama oma tempot maastikul, mis on sarnane Dakarile, 2025. aasta FIARally-Raidi maailmameistrivõistluste avavoorule Saudi Araabias 3.–17.jaanuarini.

NASSERAL-ATTIYAH (KATAR), RALLISÕITJA, DACIA SANDRIDERS

„Château de Lastours’i test oli minu jaoksesimene kord Dacia Sandriderisse hüpata. Leidsin, et seda on lihtne juhtida,kiire ja tugev. Me sõitsime esimesel päeval 270 kilomeetrit ja sama teiselpäeval. Probleeme polnud ja me nautisime seda väga. Oleme järgmisteks katseteksvalmis ja ma ei jõua ära oodata, millal jõuan Marokosse.”

CRISTINAGUTIÉRREZ (HISPAANIA), RALLISÕITJA, DACIA SANDRIDERS

„Võimalus Dacia Sandriderittöös näha ja oma esimesi kilomeetreid autos läbida on olnud uskumatu. Tunnenend autos väga mugavalt, kohanen uue autotüübi ja minu jaoks uue kategooriaga.Ees on veel palju olulisi testipäevi, kuid üldiselt oleme meeskonna töögaülirahul. Paremat ei oskaks tahta. Üldine tunne on, et oleme väga uhked autotoimimise üle nende esimeste testide ajal.”

SÉBASTIENLOEB (PRANTSUSMAA), RALLISÕITJA, DACIA SANDRIDERS

„Testimine on läinud väga hästi. Ma tegin ühepäeva Inglismaal ja kaks päeva Prantsusmaal. Töötasime vedrustuse jadiferentsiaali kallal, et leida autoga hea tasakaal ja ma olin selle tööga vägarahul. Mootor töötas algusest peale hästi ja meil ei olnud autoga probleeme.Uhiuue auto kogemuse põhjal tundub see väga hea ja ootan põnevusega, et saaksinMarokos testimist jätkata.“

PHILIP DUNABIN, TEHNIKADIREKTOR, THE DACIA SANDRIDERS

„Oleme läbinud rea esialgseidteste, enne kui läheme oma esimesele katsele tõelises rallireidi keskkonnasMarokos. Siianion kõik läinud hämmastavalt sujuvalt, ilma tõsiste probleemideta. Mootori osasoleme kõik põhilised asjad korda saanud, vedrustuse seadistusega oleme teinudoodatust palju rohkem tööd ning käigukasti seaded on diferentsiaalide osas ülevaadatud. Vedrustus toimis tõeliselt hästi mitte ainult Sweet Lambi testi ajal,vaid ka Château de Lastours’i testil. Nüüd on meil palju tööd, et puhastadapalju detaile, et auto ralli jaoks valmis saada. Meil õnnestus välja tuuaüks-kaks probleemi, mis puudutab meeskonna paigaldamist autosse, et tahame tehamõningaid parandusi ja need peaksid samuti olema paigas enne kui Marokos testeteeme. Kõik tundub tõesti positiivne, ainult paar väga väikest asja, millegasaime üsna kiiresti hakkama. Nüüd töötavad kõik palehigis Maroko jaoks kõikeette valmistades ja me ootame väga, et saaksime seal Dakari ettevalmistusijätkata.“

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.