Pressiteade

Jaga

THE REMAKERS: JUHTIV AUTOOSADE RENOVEERIMISE ETTEVÕTE EUROOPAS

The Future Is NEUTRAL laiendab omaäriportfelli Flins Refactory autoosade ümbertöötlemise integreerimisega.Autotööstuse ringmajanduse väärtusahela keskmes, mis on hõlmatud programmigaThe Future Is NEUTRAL, on sellel tegevusel tugev kasvupotentsiaal, misvõimaldab saada osade renoveerimisel Euroopa võtmeettevõtteks, mis teenindabkogu autosektorit. Sel puhul sai see uue nime: THE REMAKERS.

„The REMAKERSi loomine avab uue peatüki ja suurepärased kasvuväljavaated. Meie eesmärk on suurendada oma äritegevust 2030. aastaks 50% võrra. Selleks on meil palju vahendeid: meie äritegevuse erialateadmised ja tunnustatud kvaliteet, Renault Grupi inseneriteadmised ja strateegiline plaan. THE REMAKERSile on kasulik ka sünergia Flins Refactoryga, mis on esimene liikuvuse ringmajandusele pühendatud ettevõte Euroopas, ning ühinemine The Future Is NEUTRALiga, mis on esimene kogu väärtusahelas tegutsev autotööstuse ringmajandusettevõte Euroopas.” Rafael Tréguer, THE REMAKERSi tegevjuht


THE REMAKERS: AJALOOLINE PÄDEVUS TÄNASTE JA HOMMISTE VÄLJAKUTSE JAOKS


THE REMAKERS kasutab alates 1949. aastast omandatud ja turul laialdaselt tunnustatud oskusteavet. Selle missiooniks on toota renoveeritud ja uute osade kombinatsioonis originaalosadega samaväärse kvaliteediga autokomponente. Nüüdsest pakutakse neid teadmisi kogu autotööstusele kooskõlas kõigi The Future Is NEUTRAL tegevuste arendamise ja laiendamise strateegiaga.

Selle kasvu toetab The Future Is NEUTRALi investeerimisplaan, mille kogumaht on 2030. aastaks 500 miljonit eurot, et laiendada olemasolevaid ettevõtteid ja käivitada uusi. Euroopa varuosade turg on dünaamiline ja suure arengupotentsiaaliga. Hinnanguliselt ligikaudu 6,8 miljardit eurot 2022. aastal, kuid 2030. aastal peaks see ulatuma 8,2 miljardi euroni . See kasv on tingitud peamiselt sõidukite vananemisest ja elektrifitseerimise kiirenemisest. Tänu elektrisõidukite teerajaja Renault Grupi toetusele ja pöördprojekteerimise oskustele võtab THE REMAKERS elektri- ja elektroonikaosade taastootmises edumaa ning kavatseb kahekordistada investeeringud, et kinnistada oma juhtpositsiooni.


Nimi, mis ühendab ajalugu ja tulevikku.

Nimi THE REMAKERS rõhutab inimest, kollektiivi, asjatundlikkust ja aja jooksul omandatud oskusteavet. „The Remakers" on tuletatud inglise keele sõnast "maker", mis kirjeldab neid, kes oma tegevuse kaudu annavad uue elu kasutusest kõrvaldatud osadele, nii et iga töötaja, ringmajanduses osaleja, on tähelepanu keskel. Mõjukas ja kaasaegne THE REMAKERS illustreerib ka ettevõtte ambitsiooni rahvusvaheliseks arenguks.

Eesliide "RE" kannab kaasas ringmajanduse geene (nagu "remanufacturing" või "renovation") ja viitab Renault Grupile ja Refactory'le, samas kui „THE" loob seose The Future Is NEUTRALiga.


THE REMAKERSi PAKKUMINE: PAREM PLANEEDI JA OSTUJÕU JAOKS


THE REMAKERS'i pakkumine, mis täiendab originaalosi ja on eriti sobiv vanematele sõidukitele, kujutab endast keskkonnasõbralikumat alternatiivset lahendust (säästmine toorainete, energia ja vee osas ning vähem CO2-ekvivalenti võrreldes uue osa tootmisega) ning on kliendile majanduslikult soodsam (keskmiselt 30% odavam kui uus osa).


Turu kasvu ärakasutamiseks viib THE REMAKERS ellu strateegilist plaani, mille eesmärk on laiendada oma tooteportfelli ja partnerlussuhteid, et kindlustada oma positsioone Euroopas.

THE REMAKERSi pakkumine hõlmab juba 9 tooteperekonda ja sisaldab üle 11 000 vastava osa: mehaanilised osad (mootorid, käigukastid, turboülelaadurid, pihustid), elektrilised osad (elektrimootorid, jõuelektroonika karbid) ja elektroonikadetailid (multimeediasüsteemid). THE REMAKERSi eesmärk on kiirendada uute osade turule toomist, eelkõige toetada hübriid- ja elektrisõidukite pargi kasvu. Seda näitab teade esimese elektrisõidukite mootorite ümbertöötlemise võimaluse kohta Euroopas (märts 2024), aga ka teised jõuelektroonikaga seotud projektid, mida tunnustatud ettevõtete toel ja pädevuse kaudu arendatakse.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.