Pressiteade

Jaga

RENAULT RAFALE E-TECH 4X4 300 ZS

Renaulttutvustab Rafale'i suure jõudlusega versiooni: Renault Rafale E-Tech 4x4 300hj. Brändi kogu kirg ja asjatundlikkust suunav uus pistikhübriid jõuallikaspakub mõlemast maailmast parimat, nii sisepõlemisvarianti kui ka elektrilist,eelistades igapäevast elektrisõitu. Renault Rafale E-Tech 4x4 300 hj on midagienamat kui lihtsalt suure jõudlusega jõuallikas. Oma ajaga kooskõlas olevsõiduk on ülitõhus, sõiduulatusega kuni 1000 km (WLTP*). Kui tagateljele onlisatud elektrimootor, omandab see brändi lipulaev pidevalt aktiivse nelikveo.Parimate kõrgtehnoloogiliste funktsioonide ja turvasüsteemidega varustatudRafale E-Tech 4x4 300 hj optimeerib ka veojõudu ja teelpüsivust igas olukorras.

Alpine brändii ekspertide toelnihutab Atelier Alpine versioon tipptaseme piire puhta sõidunaudingu osasveelgi kaugemale. Alpine Carsi inseneride poolt häälestatud šassii ja nutikaaktiivvedrustussüsteemiga Renault Rafale E-Tech 4x4 300 hj Atelier Alpine onehitatud pakkuma erakordset juhitavust ja sõidunaudingut.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=BvQsQhMxfeA

  • Rafale E-Tech 4x4 300 hj tutvustab uut E-Tech pistikhübriid 300 hj jõuülekannet.
  • E-Tech 4x4 300 hj jõuülekanne tarnitakse koos ühendatava akuga, mis tagab märkimisväärse 22 kWh võimsuse kuni 100 km läbimiseks täiselektrilises režiimis (WLTP*).
  • Lisajõudu annab tagateljele lisatud elektrimootor. Koos 4Control Advancediga on Rafale E-Tech 4x4 300 hj tagarattajuhtimise ja -veoga.
  • Atelier Alpine versioonil on eriti omanäoline välimus, sel on Satin Summit Blue värvi kere, Starry Black ujuv spoiler, spetsiaalsed 21-tollised Chicane veljed ja spetsiaalselt koos Alpine Carsiga välja töötatud šassii.
  • Atelier Alpine versioon esitleb intelligentset isereguleeruvat vedrustussüsteemi koos uue kaameraga prognoosivaks juhtimiseks.
  • Kahes varustustasemes, Esprit Alpine ja Atelier Alpine, Rafale E-Tech 4x4 300 hj on saadaval alates 2024. aasta sügisest.

Lisateavet leiatelisatud pressiteatest.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.