Pressiteade

Jaga

RENAULT SYMBIOZ, UUS AJASTU „VOITURES A VIVRE“ AUTODE PERES

Peaaegu 60 aastat pärast Renault 16 kaasaegse, ruumilise ja funktsionaalse disainiga ja 40 aastat pärast revolutsioonilise Espace'i turuletoomist, mis on vaid 4,25 meetri pikkune, kuid mahutab seitse inimest, liitub uus Symbioz "voitures à vivre" (elamiseks mõeldud autode) suureks suguvõsaks. "Renault Symbioz on mitmeotstarbeline sõiduk, mis sisaldab Renault' C-segmendi tehnoloogia parimat osa. See pakub kompaktsust ja ruumi, mis vastab igaühe vajadustele.


Symbioz on mitmekülgne sõiduk, mis sisaldab Renault’C-segmendi parimaid tehnoloogiaid, pakkudes kompaktsust ja avarust, etrahuldada kõigi vajadusi.

Tõeline „voiture à vivre" Renault 16 oli loodudselleks, et eristuda konkurentidest. 1965. aastal turule toodud mudel esitlesuut keretüüpi, luukpära juurdepääsuga pakiruumile. Renault 16, mis olimitmekülgsem kui ükski selle kaasaegsetest mudelitest, sisaldas istet, midasaab reguleerida puhkusereisi asendiks. See vastas perede vajadustele, kesotsisid oma elustiilile sobivat autot, pidades samas sammu kiirete sotsiaalsetemuutustega.

Sellest ajast peale on Renault jätkanud uuendusi pereautodeosas, mis tabasid oma aja meeleolu. 1980. aastatel kehtis see Espace’i puhul,mis alustas revolutsiooni oma murrangulise üheruumilise disaini ja modulaarse paigutusega.1990. aastatel tegi Renault seda uuesti Scénicuga, esimese kompaktsemitmeotstarbelise autoga. Scénic oli disainitud kookoni sarnaseks ning sellesisekujundus oli pühendatud reisijate heaolule.

Symbioz jagab sama DNA-d. See suudab kohandada pagasiruumija salongi pere vajadustega, pakub kasulike tehnoloogiate abil inimlikkulisaväärtust, on kompaktsete mõõtmetega, mis sobivad ideaalselt kalinnasõiduks, liitudes oma aega kajastavate mitmekülgsete „voitures àvivre" sõidukite pika reaga. Renault' uut disainikeelt tutvustav Symbiozjärgeb hiljutisele Scénic E-Tech Electricule ja uuele Capturile.

Lisateavet uue Renault Symbioz'i kohta leiate lisatuddokumendist.

Esitlusvideo: https://www.youtube.com/watch?v=XEX0FVhmH5o

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.