Pressiteade

Jaga

TELLIMUSED UUELE CAPTURILE BALTI RIIKIDES AVATUD

·Uus Captur on saadaval Balti riikides alates 18 990 eurost Lätis ja Leedus ning 19 190 eurost Eestis (TCe 90 mootor);

·LPG ja E-Tech täishübriid 145 jõuallikaga autod on saadaval Eestis vastavalt 19 890 ja 28 190 eurost;

·valikus kolm varustustaset: Evolution, Techno ja uus Esprit Alpine versioon;

·Tellimused avatakse 16. aprillil, esimesed tarned suve alguses.


Uue, dünaamilisemadisaini ja originaalse stiilse esiosaga uus Captur on läbinud ümberkujundamise. See sai uue valguslahenduse,mitmetahulise Nouvel'R logoga iluvõre ja kõrgema, horisontaalsema kapoti. Uutelesituledel on kõigi versioonide standardvarustuses täielik LED-tehnoloogia. Katagaosa on omandanud kaasaegsema ilme läbipaistvate tagatulede korpuste, uuelogo ja ümberkujundatud difuuseriga. Salongist on kogu nahk jeemaldatud. Uuspolster põhineb tringlussevõetud kangastel (üle 26% Esprit Alpine versioonil).

B-segmendis on uus Capturesmakordselt varustatud OpenR Link multimeediasüsteemiga uuel 10,4-tolliselvertikaalsel puutetundlikul ekraanil, mis on saadaval kõigis versioonides. Kasutajad saavad täiel määralkasutada eksklusiivset interaktiivset sisu ja uusi teenuseid, nagu Google'isisseehitatud Android Automotive 12, mis on saadaval Techno versiooniststandardvarustuses. Lisaks sellele, et liides on täielikult kohandatav, ühildubsee Android Auto ja Apple CarPlayga nutitelefonide juhtmega ja juhtmetaühendamiseks.

Uue põlvkonna Captursisaldab sama laia valikut kohandatud funktsioone kui selle eelkäija. Kliendid saavad valida laia valikutarvikute ja kerevärvide hulgast: Pearl White, Cassiopeia Grey, Etoile Black,Rafale Grey, Iron Blue ja Flamme Red, samuti uus Rafale Grey värvitoon.Valikulisena saadaval olev kahetooniline värvilahendus on populaarne klientideseas, kes saavad katuse ja küljepeeglite jaoks valida Highland Grey, EtoileBlack või uue Perle Grey värvid.

Lisaks on uus Captur saadaval alates turuletoomisest uuelvarustustasemel: Esprit Alpine. Alpine brändist inspireeritud versioon annabdisainile oma sportliku välimusega iseloomu.

Täielik ja tõhus mootorivalik soodsa hinnaga

Uue Capturi Evolution versioonialghind on Eestis alates 19 190 €. Techno versiooni hinnad algavad Eestis 21290 eurost ning Esprit Alpine versiooni hinnad 31 290 eurost.

Uus Captur on saadavalE-Tech täishübriidmootoriga võimsusega 145 hj, mis on nüüd enam kui 41%klientide eelistatud valik. See mootor saavutab nii kütusesäästlikkuse kui kaCO2-heite osas suurepärased tulemused – 4,6 l/100 km ja 105 g/km.

E-Techtäishübriidmootoriga uue Capturi Techno versiooni alghind on Eestis alates 28190 eurost ning Esprit Alpine versiooni hinnad alates 31 290 eurost.

Uus Captur on saadaval kakahekütuselisena bensiini ja LPG jõuallikaga. See mootor on rohelisem jaökonoomsem alternatiiv, mis vähendab CO₂ heitkoguseid umbes 10% võrreldessamaväärse bensiinimootoriga ja võimaldab kahe paagiga läbida kuni 1100 km.

UueCapturi valikus on Evolution versioonis kaks mootorit: TCe 90, TCe 100 LPG ningTechno versioonis neli mootorit: TCe 90, TCe 100 LPG, TCe 160 EDC poolhübriid12 V ja E-Tech täishübriid 145.

EspritAlpine versiooni autod on täishübriidmootoriga E-Tech 145.


Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.