Pressiteade

Jaga

UUS DACIA SPRING: VALIK JA HINNAD BALTI RIIKIDES

 Uue disaini ja varustusega uus Dacia Spring ületamatut hinna ja kvaliteedi suhet.  Alghind Eestis 19 190 €, Leedus ja Lätis vaid 18 990 €,.  Uue Springi tellimused avatakse Balti riikides 11. aprillil, esimesed tarned on kavandatud sügisesse.

Alates turule toomisest 2021.aastal on Springi Euroopas müüdud ​​juba üle 140 000 sõiduki. 2023. aastaltõusis ülemaailmne müük rekordiliselt kõrgele – 61 803 autoni, mis on 26,4%rohkem kui 2022. aastal. Spring, mis on Euroopa kolmas kõige populaarsem jaemüügielektriauto, aitab kaasa elektrilise liikuvuse laialdasele kasutuselevõtmisele.

UUE SPRINGI VALIKUS ON KAKS VARUSTUSTASET:EXPRESSION JA EXTREME

Uuel Springil on uus Dacia disain, mida nähtiesmakordselt Dusteri uue põlvkonna mudelil. Tugev jaenesekindel stiil suurendab veelgi Springi atraktiivsust. Suurejooneliseümberkujundamise mõju on nähtav nii seest, mis on täielikult ümber kujundatud,kui ka väljast, kus katus on ainus eelmisest mudelist üle võetud kereosa.

UusSpring on saadaval kuues värvitoonis, sealhulgas uued SafariBeige ja Brick Red.

„Alates turule toomisest 2021. aastal on DaciaSpring mänginud aktiivset rolli elektrilise liikuvuse viimisel laiematarbijaskonnani, Euroopas on müüdud üle 140 000 sõiduki. See edu kinnitab turunõudlust taskukohaste elektrisõidukite järele. Tuginedes meie kulupõhiselelähenemisele disainile, jätkame konkurentsivõimeliste elektrisõidukitepakkumist uue Springiga, mis koos täiustatud varustusega pakub alla 20 000eurose hinnaga WLTP kombineeritud sõiduulatust kuni 225 km.“

XavierMartinet, Dacia turunduse, müügi ja operatsioonide asepresident

Expressionvarustustasemel standardvarustusse kuuluv Media Control on roolilolevate juhtnuppudega multimeediasüsteem, mis kuvab meediateavet ja telefonikõnesiddigitaalsel armatuurlaual. Sellel on ka kaks kõlarit, Bluetooth-ühendus jaUSB-port.

StandardvarustusesExtreme tasemel ja valikuline Expression tasemel, on Media Nav Live süsteemilsuur 10-tolline keskne puuteekraan, mis pakub ühendatud navigeerimist 8 aastat,reaalajas liiklusuudiseid ja pidevalt uuendatavaid Euroopa kaarte. Lisaksvõimaldab see juhtmevabalt kasutada rakendusi Apple CarPlayTM jaAndroid AutoTM. Media Nav Live süsteem sisaldab ka kahte USB-Cporti.

UuelSpringil on ka rida uusi juhiabivahendeid, mis vastavad uusimateleEuroopa ohutusstandarditele: täiustatud hädapidurdussüsteem(linnas/maapiirkonnas koos sõidukite, jalakäijate, jalg- ja mootorratturitetuvastamisega), liiklusmärkide tuvastamine koos kiirusehoiatusega, tagumineparkimisabi, hädaseiskamissignaal, rajavahetuse hoiatus, sõiduraja hoidmiseabi, juhi tähelepanu hoiatus ja hädaabikõne (eCall). Klientide elu lihtsamaksmuutmiseks on Dacia lisanud nutika nupu „Minu turvalisus”, mis pakub lihtsatjuurdepääsu juhi eelistatud ADASi konfiguratsioonile.

ELECTRIC 65 MOOTOR ON NÜÜD SAADAVAL ALATESEXPRESSION VARUSTUSTASEMEST

See 65 hj / 48 kW mootor tagab dünaamilisekiirenduse, saavutades 0–100 km/h vähem kui 14 sekundiga. Veelgitaskukohasem ja ideaalne linnas kasutamiseks.

UusSpring on ainuke täiselektriline auto Euroopas, mis kaalub alla ühe tonni jamille tühimass on tipptasemel Extreme viimistlusega 984 kg. See on vaid 6 kgraskem kui eelmise põlvkonna võrreldava viimistlusega mudel, hoolimatapaljudest uutest regulatiivsetele nõuetele vastavatest ADASidest, täiustatudviimistlusest ja laiemast standardvarustuse valikust. Oma mõõduka kaalu ja tõhusa jõuallikagakulutab uus Spring vaid 14,6 kWh/100 km, hoides jooksvad kulud kontrolli all.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.