Pressiteade

Jaga

ALPINE A290, RENAULT 5 SPORTLIKUMA VERSIOONI AMETLIK ESITLUS TOIMUB 13. JUUNIL 2024

• Alpine esitleb 13. juunil 2024 oma tulevast sportlikku elektrilist linnaautot - Renault 5 venda - A290, esimest mudelit oma Dream Garage'is. • Maailma esmaesitlus langeb kokku maailma legendaarseima kestvussõidu avapäevaga Le Mansis (Prantsusmaa). • Vahepeal on Alpine avaldanud oma tulevasest A290-st seninägematu pildi, mille on teinud selle disainimeeskond. • A290 avalikustamist saab jälgida kahel viisil: otseülekandena ja järelvaatamisega veebilehel https://events.alpinecars.com/en/ või registreerides end Alpine’i pressibüroos.

Pärast 9. mail 2023 Bristolis(Ühendkuningriik) toimunud A290_β näidisauto esitlust valmistab Alpine 13.juunil 2024 toimuval maailma esmaesitlusel oma esimest täiselektrilist mudelit,mis jagab platvormi veebruari lõpus Genfi autonäitusel avalikustatud Renault 5mudeliga. Alpine valis Le Mans’i® (Prantsusmaa) 24-tunnise võidusõidu, maailmasuurima kestvussõidu, esitlemaks oma esimest sportlikku 5-kohalist linnaautot:mudelit Alpine A290.

Alpine’ikohta

1955.aastal Jean Rédélé poolt asutatud Alpine on aastate jooksul teistest eristunudprantsuse stiilis sportautode poolest. 2018. aastal tõi bränd turule uue A110.See jäi truuks Alpine'i igikestvatele põhimõtetele, mis hõlmavad kompaktsuse,kerguse, kiire reaktsiooni ja sõidunaudingu. Alpine äriüksus loodi 2021.aastal, tuginedes ajaloolise Dieppe’i tehase pärandile ja oskusteabele, samutiAlpine Racingi ja Alpine Carsi meeskondade inseneriteadmistele. Renault Grupison see uuenduslike, autentsete ja eksklusiivsete sportautode bränd. Needoskused võimaldavad brändil võistelda kahel suurel FIA meistrivõistlustel:vormel 1 ja kestvussõidu maailmameistrivõistlused (World EnduranceChampionship). Alpine on esindatud ka teistel mehaanilistel aladelkliendikonkurentsi kaudu rallis, karikasarjas ja GT4-s. 2024. aasta tähistabpöördepunkti Alpine'i ambitsioonides, kui ta avab oma esimese elektriliselinnasportauto A290 turuletoomisega 100% elektrilise „Dream Garage’i".

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.