Pressiteade

Jaga

UUS RENAULT CAPTUR: B-SEGMENDI AUTO ELAMISEKS

Captur on B-segmendi „auto elamiseks“. See on mitmekülgne ja paljude heade omadustega, nii väljast kompaktne (4,23 m) kui ka seest ruumikas, modulaarne, et kohanduda klientide kasutustingimustega nii kodus linnas kui ka maateedel. Kliendid hindavad selle kõrget sõiduasendit, mis võimaldab hõlpsat juurdepääsu sõidukile ja head nähtavust teele. Kõik need omadused selgitavad auto edukust, mida on alates kümne aasta tagusest turuletoomisest müüdud üle kahe miljoni sõiduki 90 riigis üle maailma.

Uue Renault Captur'i turuletoomine: https://www.youtube.com/live/vutbWjwF-60?si=qPlc8ZaOkLtxTOk4


Uus Captur võtab kasutusele uue disainikeele, mille algatas Renault’ disainijuht Gilles Vidal. Mängides valguse ja mateeriaga ning pingul joonte ja täpsete detailidega, loob uus keel stiilsema ja dünaamilisema efekti. Uue esiosaga omandab uus Captur esmaklassilise välimuse.


Uus Renault Captur jätkab linnamaasturite standardi kehtestamist. Need moodustavad poole kogu B-segmendi müügist, mis ise hõlmab 30% koguturust. Uus Captur säilitab oma mitmekülgsuse, kahetoonilised kerevärvid ja rikkaliku siseruumi ning valiku geniaalseid kõrgtehnoloogilisi seadmeid. Lisaks nendele omadustele, mis on kõik osa auto DNAst, on uue põlvkonna Capturil mitmeid uusi omadusi. Seest ja väljast väljendusrikkam stiil annab uue Esprit Alpine viimistlusega edasi ainulaadset elegantsi ja sportlikku vaimu. Salongi ilmestavad uus polsterdus ja uued armatuurlauaekraanid. Versioonist sõltuvalt saadaval olev OpenR Link multimeediasüsteem sisseehitatud Google'iga pakub parimat pardal oleva tehnoloogiaga Android Automotive 12, mis on B-segmendis esimene maailmas. Täiesti uus elektrooniline arhitektuur tõstab ohutuse uuele tasemele, pakkudes uusima põlvkonna sõidukeid, sealhulgas prognoosiva hübriidjuhtimise funktsiooni ja aktiivset juhisabi autonoomseks sõitmiseks 2. tasemel.


Olenevalt müügiriigist on uus Renault Captur saadaval viie mootoriga, sealhulgas 145 hj E-Tech täishübriidvariandiga, mille on juba valinud üle 41% Prantsusmaa klientidest. Suurema sõidunaudingu ja dünaamilisema sõidu tagamiseks on käiguosa muudetud ja roolivõimendi kalibreeritud. Olenevalt versioonist optimeerib Extended Grip süsteem veojõu kõikides sõidutingimustes.


"Enam kui 10 aastat tagasi murdis Renaut B-segmendi koodid, lisades Capturile „elamiseks mõeldud auto" DNA. Seda visiooni kehastab maksimaalne mugavus: kõrge juhiasend, elamisväärne interjöör, mida saab kohandada vastavalt juhi ja reisijate elule. Kõik see, jäädes kompaktseks: 4,23 m. Toetudes oma edule üle 2 miljoni müüdud sõidukiga, paistab Captur jätkuvalt teiste seas silma. See on veelgi rohkem ajaga kooskõlas – uus, enesekindlam disain, E-Tech täishübriidmootor ja integreeritud Google'iga OpenR Link. Need kõik on kasulikud tehnoloogiad ja meie kliendid on neid tunnustanud." - Fabrice Cambolive, Renault brändi tegevjuht.


Endiselt Valladolidi tehases ehitatud uus Renault Captur on Euroopas saadaval alates 2024. aasta aprillist.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.