Pressiteade

Jaga

Renault Grupi Sandouville'i tehas hakkab ehitama Flexis SAS'ile revolutsioonilise põlvkonna elektrilisi väikeseid tarbesõidukeid

• Prantsusmaa tööstuslikku atraktiivsust sümboliseeriv Sandouville'i tehas paneb oma teadmised 22. märtsil asutatud uue ühisettevõtte Flexis SAS teenistusse . Alates 2026. aastast ehitatakse tehases uue põlvkonna täielikult elektrilisi kaubikuid, mis põhinevad ühendatud elektroonilisel platvormil. • Normandias asuvat tootmisettevõtet külastades tutvustasid Renault Grupi tegevjuht Luca de Meo ning Renault Grupi tööstus- ja kvaliteedijuht Thierry Charvet ettevõtte ja objektiga seotud plaane majandus-, rahandus- ning tööstus- ja digitaalse suveräänsuse ministrile Bruno Le Maire'ile ning Le Havre'i linnapea ja Le Havre Seine Métropole linnakogukonna esimehele Édouard Philippe’ile. • Uue põlvkonna sõidukite ehitamiseks on kavandatud praegusest kuni 2026. aastani 300 miljoni euro suurune koguinvesteering.

Boulogne-Billancourt – 29. märts 2024: RenaultGrupp teatas, et Sandouville'is hakatakse ehitatama Renault Grupi, Volvo Groupija CMA CGM-i asutatud uuele ühisettevõttele Flexis SAS revolutsioonilisepõlvkonna elektrilisi väikeseid tarbesõidukeid. Sündmuse tähistamisekstervitasid Renault Grupi tegevjuht Luca de Meo ning Renault Grupi tööstus- jakvaliteedijuht Thierry Charvet Normandias asuvas tootmisettevõttes majandus-,rahandus- ning tööstus- ja digitaalse suveräänsuse ministrit Bruno Le Maire'ining Le Havre'i linnapead ja Le Havre Seine Métropole linnakogukonna esimeestÉdouard Philippe’i. Külastajad said kohtuda koosteliinil töötavate töötajatega.

„Uueprojekti elluviimisega tunnustatakse tehase naiste ja meeste asjatundlikkust japühendumust. Sandouville'is algab uus ajastu uue põlvkonna elektrilisteväikeseste tarbesõidukite tootmisega, mis muudavad oma revolutsioonilisedisainiga tuleviku logistikat. Meil on põhjust tunda uhkust, kuid see on kaväljakutse, mille võtame vastu selles ajaloolises kohas, kus eesmärk on jäädatööstusharu võrdlusaluseks,” ütles ThierryCharvet, Renault Grupi tööstus- ja kvaliteedijuht. „Selle otsusega tugevdabRenault Grupp oma tööstuslikku mõju Prantsusmaal.“

Sandouville, mis on Prantsusmaal väikestetarbesõidukite tootmise etalon

PeegeldadesSandouville'i viimase 10 aasta jooksul omandatud teadmisi ja oskusi kergetetarbesõidukite tootmisel, on koht valitud uue põlvkonna elektriliste kaubikuteehitamiseks alates 2026. aastast. Otsusega laiendatakse tugevalt juurdunudtööstuslikku ökosüsteemi, mille grupp on rajanud Prantsusmaal väikestetarbesõidukite tootmiseks oma kolme tehasega: Maubeuge (Kangoo), Sandouville(Trafic) ja Batilly (Master). Sandouville'is on Renault'le ja tema partneriteleehitatud üle 1 000 000 Traficu sõiduki, mis on saadaval erinevates versioonides,alates platvormkabiinist kuni Trafic SpaceClassini.

Tööstusettevõte üleminekuprotsessis

Tehaskiirendab oma digitaalset ümberkujundamist ja on seadnud eesmärgiks CO2heitkoguse nullväärtuse saavutamise 2030. aastaks.

Digitaalseökosüsteemi Sandouville Plant Connect kasutuselevõtuga kasutavad töökojadmaksimaalselt ära reaalajas uuendatud tegevusandmeid, et optimeeridaväärtusahelat: tarnijate juhtimisest kuni tootmise ja klientidele tarnimiseni.See tööriist, mille eesmärk on jälgida tehase töö tulemuslikkuse erinevaidaspekte (kvaliteet, kulud, ettevalmistusaeg, energiatarbimine jne), aitab kaasaproaktiivsema töökeskkonna loomisele, edendades samal ajal igapäevasttipptaset.

Kogutootmisprotsess on optimeeritud 2030. aastaks seatud CO2-heitenullimise eesmärgi saavutamiseks. Algatuste hulka kuulub uus, ajakohastatudvärvimisprotsess, mis vähendab ressursside ja energia kasutamist 30%. Tehas onvarustatud ka 40 hektaril paikneva päikesepaneelide pargiga.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.