Pressiteade

Jaga

SCENIC E-TECH ELECTRIC HÄÄLETATUD 2024. AASTA AUTOKS

• Scenic E-Tech Electric pälvis Euroopa žürii poolt 2024. aasta auto auhinna. • Kompaktne ja kerge linnateedele ning pikkadeks sõitudeks mõeldud tehnoloogia ja mugavusega Scenic E-Tech Electricu sõiduulatus on kuni 625 km (WLTP). • Scenic on Renault' seitsmes sõiduk, mis on valitud aasta autoks.

Scenic E-Tech Electric on valitud 2024. aastaautoks. Tulemused tehti teatavaks esmaspäeval, 26. veebruaril Genfirahvusvahelisel autonäitusel (Šveits) toimunud tseremoonial.

Pärast mullu novembris toimunud esimesthääletusvooru valiti Scenic seitsme finalisti hulka. 5. seeria BMW , BYD Seal,Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Renault Scenic, Toyeota C-HR ja Volvo EX30.

Võitja valis välja žürii, kuhu kuulus 59autoajakirjanikku 22 riigist. Scenic saavutas 329 punktiga esikoha, saadesseega seitsmendaks Renault' sõidukiks, mis on saanud maineka tiitli „Aastaauto" pärast Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio (1991) ja Scenic.(1997), Megane (2003) ja Clio (2006).

„Prestiižse „Aasta auto” auhinna võitmine on suur uhkus kõigileRenault Grupi ja Renault brändi esindajatele. See tunnustus näitab, et olemeteinud õiged valikud: rekordiline ulatus, suuremeelne ja kutsuv ruumikus ningseda kõike hoolikalt juhitud keskkonnajalajäljega! Kui lisatesõidunaudingu ja „voiture à vivre" varustuse, nagu uus Solarbay panoraamkatuseluukvõi uus"ma põlvkonna OpenR Link süsteem integreeritud Google'isüsteemidega, on Scenicul kõik õiged funktsioonid, et tugevdada positsiooniEuroopa elektrisõidukite turul.” Fabrice Cambolive, Renault brändi tegevjuht.

Täiselektriline sõiduk, mis on välja töötatudkeskmisel AmpR platvormil (endine CMF-EV), on Scenic E-Tech Electric mõeldudtöötavatele inimestele, kes otsivad mitmekülgsust. Heitmevaba, väle, kerge(1890 kg) ja kompaktne (4,47 m pikk) Scenic on linnateedel omas elemendis.Pikkade reiside jaoks pakub Scenic kuni 625 km sõiduulatust (WLTP), mugavust,avarat salongi ja tehniliselt täiustatud sõidunaudingut.

Scenic E-Tech elektriseadme algtaseme hind onalla 40 000 euro, kusjuures soodustusskeemidega riikidel on võimalik saadavalitsuse toetust. Tellimused on juba avatud ja esimesed sõidukid jõuavadRenault võrgustikku juba õige pea.

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.