Pressiteade

Jaga

DACIA TEEB GENFI RAHVUSVAHELISEL AUTONÄITUSEL KOLM MAAILMA ESMAESITLUST

• Dacia osaleb Genfi rahvusvahelisel autonäitusel, mis toimub 26. veebruarist 3. märtsini 2024. • Dacia väljapanek asub 900m2 boksis, kus esitletakse täiesti uut Dusterit, uut Springi ja hiljuti avalikustatud Rally-Raidi maailmameistrivõistlustel osalevat mudelit Sandrider.

ROHKEM DUSTERIT ON IKKA DUSTER


Dacia ikoonilise maasturi Duster uusim versioon esineb 2024. aasta Genfi autonäitusel esmakordselt.

2010. aastal loodud, seejärel 2017. aastal esmakordselt uuendatud Duster on kehtestanud end maasturite turul täiesti uute väärtustega. Duster on saavutanud tohutut edu – praeguseks on toodetud enam kui 2,2 miljonit autot.

CMF-B platvormil välja töötatud kolmanda põlvkonna Duster on oma disainiga vastupidavam ja kindlam, pakub erinevaid mootoreid, mis vastavad igaühe vajadustele, sealhulgas ECO G100 LPG, HYBRID 140 ja 48V TCe 130 mahehübriid, mis on saadaval 4x2 ja 4x4 käigukastiga.


Alla 20 000 euroga alustades jääb uus Duster oma hinna ja kvaliteedi suhte poolest klassi parimaks peremaasturiks.


UUS SPRING: AHVATLEVAM KUI EALES VAREM, IKKA ELEKTRILINE


Uuel Springil on täiesti uus välis- ja sisekujundus.


Uus Spring on Euroopas ainus täiselektriline auto, mis kaalub alla tonni.


Hoolimata kompaktsusest paistab see silma oma segmendi parima laadimismahu ja paljude vahvate funktsioonidega.


Digitaalsem kui kunagi varem kohandatava digitaalse armatuurlauaga, millel on 7-tolline ekraan ja 10-tolline multimeedia keskekraan.


Uuel Springil, mis on mitmekülgsem kui kunagi varem, on Essential ja Expression varustustasemel 45 hj mootor ning Expression ja Extreme varustustasemel 65 hj.


Taskukohasena nagu alati, jääb uus Spring Euroopa parima hinna ja kvaliteedi suhtega elektriautoks.


SANDRIDER: MISSIOONI EESMÄRK – OSALEDA DAKAR 2025 RALLIL!


Genfis esitleb Dacia prototüüpsõidukit, millega Dacia Sandriderid sõidavad esimest korda 2025. aastal Dakari rallil ning osalevad hiljem Rally-Raidi maailmameistrivõistlustel.


Brändi kolme tähtmudelit arendades annab Dacia pidevalt olulistele asjadele uut tähendust: tugev ja seikluslik, põhivajadusi rahuldav, kuid samas lahe ja ökonutikas.


Dacia strateegia sobib ideaalselt sellega, mida Dakaril vaja on: elusuurune tehnoloogiline labor, mis on pühendunud vähese CO2-heitega liikuvusele.

Võistlus annab Daciale võimaluse keskenduda kõige olulisematele asjadele, et katsetada sõidukit kõige keerulisemal maastikul.

Dacia tähelepanu keskmes on vähene CO2-heide, kusjuures Sandrider töötab Aramco valmistatud sünteetilisel kütusel.

Sandrideri disain on algusest peale inspireeritud võidusõidumeeskondade tagasisidest ja on täiesti kooskõlas Dacia DNA-ga.


Sébastien Loeb külastab 26. veebruaril 2024 kell 11.00–11.30 Sandrideri prototüübi lähedal asuvat Dacia boksi.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.