Pressiteade

Jaga

2024 GENFI RAHVUSVAHELINE AUTONÄITUS RENAULT 5 E-TECH ELECTRICU MAAILMA ESMAESITLUS

Renault esitleb Genfis maailmale Renault 5 E-Tech Electricut - https://www.youtube.com/watch?v=yFjwT8KgmoA&t=7s • Esmaspäeval, 26. veebruaril kell 9.30 CET, rahvusvahelisele ajakirjanikest koosnevale kuulajaskonnale, kes osalevad üritusel just sellel puhul (ja otseülekandes) • Erakordne hetk nõuab erakordset väljapanekut: lisaks E-Tech Electricule ja E-Tech täishübriidsele mudelivalikule on Renault'l viis avangardset, ainulaadset liikuvusobjekti ja interaktiivne avatar Reno

Renault bränd on 91. Genfirahvusvahelisel autonäitusel (GIMS), 26. veebruarist 3. märtsini 2024, samas2900 m2 boksis ja nagu alati 4. saalis.

Pressikonverents Renault 5 E-TechElectricu esitlemiseks algab esmaspäeval, 26. veebruaril kell 9.30 CET ja sedaedastatakse ka otseülekandes.

Renault' uus tootevaliktähelepanu keskpunktis

Oma boksis R5VOLUTIONIS A FRENCH THING – tutvustab Renault oma tootevalikut elektri- jahübriidautode uusimate mudelitega:

  • E-Tech elektriline: Renault 5, Megane ja Scenic
  • E-tech täishübriid: Espace ja Rafale

Renault 5 E-Tech Electric onesimene sõiduk, millel on Renault' interaktiivne avatar Reno. Boksi keskelmunakujulises demonstraatoris saavad külastajad vestelda selle uue, nutika jasõbralikust iseloomust tulvil reisikaaslasega.

Toimub ka kaks Ampere’i tehnoloogiademonstratsiooni:

  • üks uuele AmpR Small platvormile (Renault 5 E-Tech Electric on esimene mudel, mis kasutab seda B-segmendi elektrisõidukite platvormi)
  • teine ​​Renault 5 E-Tech Electricu uue mootori, kahesuunalise laadija ja optimeeritud aku jaoks

Renault boksis on ka valikRenault 5 fännitooteid, mis pühendatud brändi popikoonile. The Originalskaupluses müüakse Prantsuse brändide disainitud ja valmistatud esemeid,sealhulgas Bonzini jalgpallilaud ja Plume’i elektriline surfilaud.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.