Pressiteade

Jaga

UUS DACIA SPRING: AHVATLEVAM KUI EALES VAREM, IKKA ELEKTRILINE

• Dacia tutvustab uut täiselektrilist Springi • Ahvatlevam kui kunagi varem, täiesti uue välis- ja sisekujundusega • Mugavam kui kunagi varem, oma segmendi parima laadimismahu ja paljude vahvate funktsioonidega • Digitaalsem kui kunagi varem kohandatava digitaalse armatuurlauaga, millel on 7-tolline ekraan ja 10-tolline multimeedia keskekraan • 65 hj mootoriga mitmekülgsem kui kunagi varem • Siiski sama tõhus, suurepärase kütusesäästuga WLTP segatsüklis: 14.6 kWh/100 km (kinnitus taotlemisel) • Uus Spring jääb sama taskukohaseks parima hinna ja kvaliteedi suhtega täiselektriliseks autoks Euroopas

Mul on hea meel jagada teavet uue põlvkonna "DaciaSpring" kohta.

Dacia esimene täiselektriline mudelSpring on muutnud saastevaba liikuvuse kättesaadavaks laiale kliendibaasile kõikjal,kus seda müüakse. 2021. aastal turule toodud Spring oli 2022. ja 2023. aastaleraisikutele müüdud elektriauto seas kolmas. Kokku on maailmas alates selleturule toomisest registreeritud üle 140 000 Dacia Springi.

Spring on saanud palju auhindu. Selle energiatõhusust ja süsinikujalajälge kiideti eriti 2022. aastal, kui sõltumatu Euroopa organisatsioonGreen NCAP andis sellele maksimaalse 5 tärni (vt allpool).

Dacia Spring on leidnud oma toetajaskonnakui ideaalne lahendus inimestele, kes otsivad lihtsat, taskukohast ja tõhusatheitmevaba liikuvust. Ühendatudteenuste süsteemi kaudu kogutud andmed näitavad, et keskmine Springi kasutajaläbib päevas 37 km kiirusega 37 km/h. 75% juhtudest laetakse autosid kodus.

Dacia Spring on alati leidnud oma publiku, sest on alates turuletoomisest pidevalt arenenud: 2022. aastal sai uue brändikuvandi ja 2023. aastalvõimsama 65 hj mootori. Ometi on see alati säilitanud oma põhilise tugevuse:jäänud kõige soodsamaks täiselektriautoks turul.

Täna läbib uus Dacia Spring järjekordseverstaposti, viies edu saavutanud omadused järgmisele tasemele. Täielikult uuendatud ja jõulisema disainigaveelgi atraktiivsem kui kunagi varem, kuid siiski sama praktiline oma segmendierakordse sisemise laadimismahuga; mitmekülgsem kui kunagi varem taskukohasema65 hj mootoriga, kuid siiski sama tõhus tänu hoolikalt juhitud kaalule, jäädessamal ajal kõige soodsamaks täiselektrimudeliks turul.

Lisateave on lisatud failis.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.