Pressiteade

Jaga

2024: UUENDUSED MUDELITELE SANDERO, SANDERO STEPWAY JA JOGGER

• Juhtivate mudelite Sandero, Sandero Stepway ja Joggeri edulugu jätkub • Neli mudelit kasutavad ära kohustusliku ülemineku GSR II nõuetele vastavatele seadmetele, et pakkuda oma klientidele veidi uuendusi ja rohkem mugavust, täiustades disaini ja toote sisu.

EDULOO PEAMISED ARVANDMED

-Sanderot, mis on alates 2017. aastast jaemüügi liider ja 2023. aastal Euroopa müügi nr 2 kõigis kanalites, on alates 2008. aastast müüdud 3 miljonit autot.

-Sandero Stepway moodustab kaks kolmandikku Sandero müügist.

-Joggeri müük on ületanud 100 000 piiri ja see juhib C-segmendi (va maasturid) jaemüüki Euroopas. HYBRID 140 versioon annab müügist neljandiku.


GSR II: ÜLDISED OHUTUSNÕUDED II

Viimases üldises ohutusmääruses kirjeldatakse Euroopa Liidu uute sõidukite ohutusnõudeid. GSR II hõlmab eeskirju, mille eesmärk on parandada liiklusohutust kõigi, sealhulgas jalakäijate ja jalgratturite, jaoks.


GSR II muudatuste osana muutub teatud turvavarustus alates 2024. aasta juulist kohustuslikuks.


Kogu Dacia tootevalik vastab uuele määrusele. Sandero, Sandero Stepway ja Joggeri mudelite tellimused on kavas avada 2024. aasta aprillis (olenevalt riigist).






MUUDATUSED TOOTE DISAINIS JA SISUS

2024. aasta mudelitel on tooteuuendused, millest mõned teevad sõidukid vastavaks GSR II nõuetele.

Rohkem versioone

Sandero Journey varustustase meenutab Stepway Extreme taset, kuhu kuuluvad haiuimeantenn, Randia teemantviimistletud valuveljed, ukseläved, põrandamatid ja hulgaliselt seadmeid standardvarustusena: vabakäe-võtmekaart, kliimaseade, tahavaatekaamera, pagasiruumi jaotus ja eemaldatav nutitelefoni hoidik.

Rohkem disaini

Debüüdi teevad Sandero uued kahevärvilised Atara Flexwheels, Stepway ja Joggeri kahevärvilised Dark Atara Flexwheels ning teatavatel mudelitel uued Randia ja Randia Dark teemantviimistlusega rattad.

Uued värvitoonid: uus Safari Beige muutub Sandero Stepway eksklusiivseks värviks, muutes mudeli veelgi rohkem välistingimustega seotuks. Shale Grey, mis oli varem reserveeritud Joggerile, ja Cedar Green, mis sümboliseerib Extreme viimistlust, on nüüd saadaval kõikidel mudelitel.

Jogger HYBRID 140-l on täiesti uus 7-tolline näidikupaneel, mida nägime esmakordselt täiesti uuel Dusteril, et pakkuda kaasaegsemat ja rohkem juhispetsiifilist teavet.

Uus kleebis: Joggeril ja Sandero Stepway Expressionil on kahel esiuksel küljepeeglite all uus kleebis. Kleebisel on Dacia Linki embleem ja GPS-koordinaadid, mis vastavad Rumeenia ikoonilise Transfagarașani maantee asukohale.

Rohkem ohutust

Uute GSR II nõuete täitmiseks on kogu tootevalikus kasutusele võetud uus turvavarustus, alustades Essential varustustasemest:

-sündmuste salvesti (õnnetus)

-alkoluku valmidus

-liiklusmärkide tuvastamine koos liigse kiiruse hoiatusega

-sõidurajalt lahkumise hoiatus

-sõiduraja hoidmise abi

-juhi tähelepanu hoiatus

-tagumine parkimisabi

-valgus- ja vihmaandurid

-täiustatud hädapidurdussüsteem (jalakäija ja jalgrattur)

-hädapidurdustuli

Armatuurlaual My Safety asuv nupp võimaldab juhtidel sõidu ajal ja iga kord auto käivitamisel teatud ADAS-e välja lülitada.

Lisaks on kogu tootevalikul Rescue QR-koodi kleebis, mis on esi- ja tagaklaasil selgelt nähtav. Tasuta spetsiaalse rakendusega skannides annab see juurdepääsu Dacia päästeteabe brošüürile. See annab tuletõrjujatele kogu teabe, mida nad vajavad ohutuks ja kiireks hädaolukorrale reageerimiseks, säästes väärtuslikke minuteid.

Rohkem mugavust

•USB-C port ees

•USB-C-port tagaosas, kui valikus on Comfort Pack (sõltub riigist)

•Manuaalne kliimaseade Joggeri Essential versioonist

Rohkem tõhusust

Uus praktiline käsiraamat

Pärast kõigi kroomitud elementide ja loomanaha eemaldamist on 2024. aasta mudelite puhul hoogustunud jõupingutused paberi vähendamiseks. 32-leheküljeline kiirjuhend toob välja kõik auto uusimad põhiomadused ja täiendab traditsioonilist omaniku kasutusjuhendit (~400 lehekülge). Kliendid pääsevad üksikasjalikele digitaalsetele versioonidele hõlpsasti juurde kasutusjuhendile trükitud QR-koodi või My Dacia rakenduse kaudu. Dacia võrgustiku kaudu saab tellida ka üksikasjaliku juhendi paberversiooni.

Uus E-SAVE funktsioon mudelil Jogger HYBRID 140

Uue funktsiooni abil saab määrata veoaku laetuse sihttaseme (~70%), et säästa piisavalt energiat hilisemaks reisiks. Kui juhid teavad, et nad seisavad silmitsi konkreetsete sõidutingimustega (ülesmäge), saavad nad režiimi aktiveerida mõni kilomeeter enne (< 5 km) ja inaktiveerida, kui järsk tõus on möödas. Seega valib juht ennetavalt E-SAVE režiimi aktiveerimise; see lülitub ise välja iga kord, kui mootor uuesti käivitatakse.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.