Pressiteade

Jaga

RENAULT SYMBIOZ, KOMPAKTNE PEREMAASTUR EDASILIIKUMINE C-SEGMENDIS JÄTKUB

• Renault avalikustas oma uue C-segmendi kompaktse peremaasturi nime: Symbioz • Renault' uut disainikeelt peegeldav nimi Symbioz ühendab sõidunaudingu salongi ruumikuse ja E-Tech täishübriidmootori 145 kütusesäästlikkusega • Brändi C-segmendi arenduse uusim sõiduk Renault Symbioz liitub mitmete uuemate sõidukitega, mis on loodud vastama kõikidele klientide vajadustele • Renault Symbioz avalikustatakse 2024. aasta kevadel

See onsõna, mis on sarnane paljudes keeltes: „symbiosis" inglise keeles,„simbiose" hispaania keeles ja „simbiosi" itaalia keeles, muutes nimeSymbioz hõlpsasti mõistetavaks laiale publikule.


Soovisime sellele uuele kompaktsele pereautole inimliku tähendusega nime, mis väljendaks perekonna ja nende auto vahelist tihedat sidet. Nimi Symbioz illustreerib suurepäraselt elu meie sõidukiga – kohta, kus reisijad on oma sõiduki ja keskkonnaga üks.

Sylvia Dos Santos, Renault' turundusosakonna nimestrateegia juht


Renault Symbioz ja „elamiseks mõeldudautode" DNA

Symbiozil on uus brändi disain. Uus linnamaastur on kõigekompaktsem hübriid Renault' C-segmendi valikus, kõigest 4,41 meetri pikkune.

Interjöör on kujundatud nii, et see rahuldaks kogu peret, sestseal palju ruumi ja suur kandevõime.

See pakub parimat Renault’ tehnoloogiat, sealhulgas:

--

Renault jätkab arengut C-segmendis

Renault onseotud oma klientidega ja soovib rahuldada nende vajadusi, olgu need siis era-või ärikasutajad. Selleks on bränd Euroopas C-segmendis kasutusele võtnud hulgatäiendavaid sõidukeid nii elektri- kui ka hübriidmudelitena:

-oo

-oooArkana, dünaamilise disainiga kupeemaastur – 4,56 m

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.