Pressiteade

Jaga

EKSKLUSIIVNE JÕULUKINGITUS: RENAULT' UUE ELEKTRIAUTO TELLIMUSED ALGAVAD JA HIND SELGUB

• Scenic E-Tech Electric on nüüd saadaval tellimiseks alates 14. detsembrist 2023. Esimesed klienditarned algavad 2024. aasta kevadel. • Mudeli valikus on kaks viimistlusastet: techno ja iconic. • Autoparkide ja perekondade vajaduste rahuldamiseks on Scenic E-Tech Electricul saadaval kaks aku mahtuvust: - 60 kWh 430 km sõiduulatuseks (WLTP) - 87 kWh 625 km sõiduulatuseks (WLTP). • Hinnad Eestis algavad 43 790 eurost techno mugava sõiduvahemikuga (60 kWh) versioonile. Versioon iconic pika sõiduvahemikuga (87 kWh) on saadaval 51 590 euroga. • Hinnad Lätis ja Leedus algavad 44 190 eurost techno mugava sõiduvahemikuga (60 kWh) versioonile. Versioon iconic pika sõiduvahemikuga (87 kWh) on saadaval 52 090 euroga

Uus pakkumine C-segmendi elektrisõidukile, mis vastab kõigile kasutusviisidele


Renault on pühendunud elektrilisele liikuvusele enam kui kümme aastat ja kasutab omandatud teadmisi kiireks arenguks C-segmendis, et pakkuda taskukohaseid elektriautosid.

Täiesti uus Scenic E-Tech Electric on loodud silmas pidades peresid ja nende vajadust vabalt ja turvaliselt reisida. Renault Scenic E-Tech Electric on elektriline, ajakohane, täis kasulikku ja intuitiivset tehnoloogiat ning ehitatud säästvamalt. See on esimene seeriaauto, mis hõlmab Renault Grupi eesmärki saada järgmise põlvkonna autotootjaks, kes toetab õiglast üleminekut. Scenic suudab rahuldada ka kõige nõudlikumate autoparkide vajadusi TCO (omamise kogukulu) osas, pakkudes lahendust neile, kes soovivad oma kulusid kontrollida ja nautida mugavat sõiduulatust.



Scenic E-Tech Electric: tellimuste avamine ja hinnakiri


Scenic E-Tech Electric, mida esitleti 2023. aasta septembris Müncheni autonäitusel IAA Mobility, on nüüd tellimiseks saadaval.


Scenic E-Tech Electric on oma aja auto ja uut tüüpi peresõiduk. See on keskmisest C-segmendi sõidukist kergem (techno pika vahemiku versioon kaalub 1850 kg) ja kompaktsem (4,47 meetrit pikk, 1,87 meetrit lai ja 1,58 meetrit kõrge). Selle ruumikus on seevastu silmapaistev, osaliselt seetõttu, et see on ehitatud AmpR Medium platvormile (varem CMF-EV) ning sellel on tasane põrand. Pikk teljevahe (2,78 meetrit) pakub tagasõitjatele mugavust 278 mm põlveraadiusega ja rikkaliku 884 mm kõrguse laega versioonidel, mis on varustatud Solarbay hämardatava katuseluugiga. Ja Scenic E-Tech Electricul on mahukas 545-liitrine pakiruum, mis mahutab kõike, mida vajate lõbusaks perepuhkuseks.


Scenic E-Tech Electricu valikus on kaks viimistlusastet: techno ja iconic. Kõik versioonid on saadaval pika vahemiku akuga (87 kWh), mille sõiduulatus on kuni 625 km (WLTP), techno versioonid on saadaval ka mugavusvahemiku akuga (60 kWh), mis pakub kuni 430 km sõiduulatust WLTP.


Kõikidel sõiduki versioonidel on sisseehitatud laadija, mis töötab alalisvoolu kiirlaadijatega ning AC7 kaabliga ühefaasiliste kodusüsteemide jaoks. Ühilduvus kuni 22 kW võimsusega vahelduvvoolu kolmefaasiliste laadimissüsteemidega – mis on linnades levinud ja võimaldavad üsna kiiret laadimist – on Balti riikide tootevaliku standardvarustuses.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.