Pressiteade

Jaga

SCENIC E-TECH ELECTRIC, 2024. AASTA AUTO FINALIST

• Scenic E-Tech Electric on kindlustanud koha 2024. aasta auto auhinna seitsme nominendi seas. • Scenic on Renault' elektriliste sõidukite uusim täiendus, mis kinnitab brändi pühendumust teha elektriline liikuvus kõigile kättesaadavaks.

Renault on uhke, et jõudis EuroopaAasta Auto 2024 auhinna finaali. Pärast Australi 2022. aastal ja Megane E-TechElectricut 2021. aastal on nüüd Scenic E-Tech Electricu kord olla üks seitsmestfinalistist. Žürii koosneb 59 ajakirjanikust 22 riigist, kes on hoolikalthinnanud 28 mudelit, et koostada lõplik valik seitsmest. Võitja avalikustatakseesmaspäeval, 26. veebruaril Genfi autonäitusel.

Renaulton Scenicu lugu kirjutanud 27 aastat. See sündis 1996. aastal ja muutis turgumurranguliselt, saades esimeseks kompaktseks mitmeotstarbeliseks sõidukiksEuroopa autotööstuse ajaloos. Scenicu esimene põlvkond võitis 1997. aastalmaineka Aasta Auto auhinna.

Tänapäeval on sellel täiselektrilinejõuülekanne ja C-segmendi autod on mõeldud peredele, kutsudes neid reisima,säilitades samas oma teedrajava ja peresõbraliku DNA. Scenic on alati olnud mõeldudleibkonna peamiseks autoks pikkadeks reisideks nii nädalavahetustel kui kapuhkuse ajal. Viienda põlvkonna Scenicut on oluliselt täiendatud, säilitadessamas uuenduslikud geenid ja positsioneerides selle täiselektriliseperesõidukina, mis vastab pere kõikidele vajadustele. Nii kompaktne (4,47 m)linnasõiduks kui ka ruumikas pikemateks sõitudeks – sõiduulatusega kuni 625 km(WLTP).

Renault on pühendunudelektrilise liikuvuse demokratiseerimisele ja kõigile kättesaadavaks tegemiselejuba üle kümne aasta. Scenic E-Tech sulandub sujuvalt brändi strateegilisseplaani: see on säästva disainiga elektriauto, mis on täis kasulikku jaintuitiivset tehnoloogiat. Tuginedes ZOE edule, laiendab Renault oma C-segmendipakkumist Megane E-Tech Electricu ja Scenicuga. Need on kaks peamist mudelit,mis võivad kiirendada täiselektriliste mudelite kasutuselevõttu ja kindlustadaRenault' positsiooni uuel säästva liikuvuse ajastul.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.