Pressiteade

Jaga

EUROOPA VESINIKUNÄDALAL AVALIKUSTAB HYVIA SOLUTRANS AUTONÄITUSEL RENAULT MASTER VAN H2-TECH UUE ARHITEKTUURI

„HYVIA kiirendab oma dünaamikat. HYVIA on edukalt lõpetanud asutamise ja strateegilise käivitamise etapi. HYVIA saab arendustegevuse etapis edukaks. Vesinikuliikuvuse teerajajatena töötame välja põnevat projekti, mida toetab kirglik meeskond, see on ainulaadne vesinikuliikuvusele pühendatud ökosüsteem, mis on ühendatud meie kahe aktsionäri pädevustega: Renault Grupp, mis on autotööstuses oluline osaline, ja Plug, mis on maailma juhtiv vesiniku- ja kütuseelementide lahenduste looja. SOLUTRANSil tutvustame uut H2 arhitektuuri ja tulevasi uue põlvkonna vesinikkütusega kaubikuid. Üheskoos läheme veelgi kaugemale, et saavutada 2030. aastaks vesinikkütusega kergete tarbesõidukite turuosa 30%." Nicolas Champetier, HYVIA tegevjuht

•HYVIA osaleb teist korda tööstus- ja linnasõidukite maailmamessil SOLUTRANS, mis toimub 21.–25. novembril 2023 Lyoni Eurexpos (Prantsusmaa) ning tutvustab oma vesinikkütusega Renault Master Van H2-TECH uut arhitektuuri.

Uus arhitektuur on vastus professionaalsete kasutajate laiematele vajadustele, võttes kasutusele kolm uut versiooni: L2H2, L3H2 ja L3H3. HYVIA boksis Renault' kõrval (4 E 026 - 4. hallis) saab tutvuda uue arhitektuuri L3H2 versiooniga, mille ümberehitaja Kollé muutis töökojasõidukiks. Esimesed tarned eeldatavasti alates 2024. aasta II kvartalist.

Lisaks L3H2 versioonile esitleb HYVIA tuntud L3H3+ versiooni, mille ettevõte Sortimo ehitas ümber müügijärgseteks toiminguteks.

HYVIA korraldab oma vesinikuauto L3H3+ versiooni dünaamilisi teste: külastage 4. halli taga olevat testimisala.

Lisaks arendab HYVIA uue Renault Masteri põhjal, mida Renault esitles SOLUTRANSil, tulevase põlvkonna vesinikkütusega kaubikuid, mis on saadaval mitmes versioonis ja jõuavad turule juba 2025. aastal.

Lisateavet nende kaubikute ja nendega seotud HYVIA ökosüsteemi kohta saate kolmapäeval, 22. novembril kell 15.00 Renault' boksis toimuval Keynote'il, mille korraldab HYVIA turundusdirektor Julien Etienne.

•Otsustavalt vesinikusektorile pühendunud HYVIA on 20.–24. novembril 2023 taas kohal Hydrogen Europe korraldataval näitusel Euroopa vesinikunädala raames Brüsselis (Belgia).

Vesinikuga töötavat Renault Master Van H2-TECH L3H3+ versiooni esitletakse Euroopa juhtivatele vesinikuga tegelevatele ettevõtjatele (boks C30 - Hall 11).

Ainsa Prantsusmaa autotootjana „Üleeuroopalist huvi pakkuvas projektis – Hy2Tech"

jätkab HYVIA oma kõikehõlmava ökosüsteemi rakendamist, mis on pühendatud vesinikuliikuvusele ja puhtale energiale üleminekule.

HYVIA avalike suhete direktor Jean-Christophe Béziat osaleb teisipäeval, 21. novembril kell 16-17 konverentsil „Vesiniku roll maanteetranspordi süsinikdioksiidi vähendamisel".


Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.