Pressiteade

Jaga

VÄIKEKAUBIKUD JA NENDE ISIKUPÄRASTATUD ARENDUSED

Kasvab huvi Renault' väikekaubikute – Express Vani ja Kangoo Vani – vastu. Neid autosid saab modifitseerida, kohandades neid veelgi paremini kasutaja vajadustega. Renault' kaubamärgi osakaal väikekaubikute segmendis kasvab. Mudelite Renault Express Van ja Renault Kangoo Van funktsionaalsust saab veelgi suurendada, kasutades laia valikut spetsialiseeritud edasiarendusi, et auto vastaks veelgi paremini kasutaja vajadustele ja juht saaks auto potentsiaali täielikult ära kasutada.

Väikekaubikutesegmendis on Selle aasta jaanuarist septembrini on Express Van leidnudjuba 1047 ostjat, mis teeb turuosaks 10,5%.Spetsiaalsed arendused, mida sel aastal Express Vanilkõige sagedamini rakendatakse, on töökojas tehtud edasiarendused ja sisemisedisotermid.KangooVani puhul on see sarnane, kuid domineerivad kaubiku salongi arendused.

Väikekaubikutearendamisele spetsialiseerunud sertifitseeritud kerefirmade rikkalik pakkuminehõlmab muu hulgas: sisemisi isoterme ja külmikuid, töökojas tehtud arendusi,salongi arendusi, eriarendusi ja puuetega inimeste transporti hõlbustavaidarendusi.Samutisaab abi optimaalse kohanduse valimisel.

Isotermid onideaalne töövahend, kui soovime transportida kaupa kindlaksmääratud jakontrollitud temperatuuril, mistõttu peavad need olema ennekõike hermeetilisedka pikaajalisel ja intensiivsel kasutamisel, tugevad ja hõlpsalt puhastatavad.Need leiavadkasutamist gastronoomiasektoris, sealhulgas toitlustuses, toidu- jafarmaatsiatööstuses, logistikas, köögiviljade, puuviljade ja lilledeturustamisel, kuid need õigustavad end hästi ka laia tootesortimendiga kiirestiliikuvate tarbekaupade (FMCG) sektoris.

Eeliseks onpõranda valimise võimalus, mis võib olla kas sile või kaetud libisemisvastasekihiga.

Kvaliteetsed autode kohandusedon saadaval ka töökojas tehtud arenduste kaudu, millel on paljurakendusvõimalusi. Need on ideaalne lahendus nii ettevõtete omanikele kui katöötajatele, kes täidavad oma tööülesandeid kas kohapeal või otse kliendijuures. Need arendused õigustavad end teenindus-, paigaldus-, ehitus- jaraudteesektoris, samuti tehnilise abi meeskondade või turvateenuste puhul. Selliseidmodifikatsioone iseloomustab rikkalik varustus, mis tagab funktsionaalsuse jakasutusmugavuse. Prioriteediks on arenduse maksimaalne isikupärastamine, võttesarvesse teostatava tegevuse eripära. Võimalikult hästi organiseeritud ruumi jaselliste elementide nagu riiulid, panipaigad ja hoidikud läbimõeldudkonfiguratsiooni loomine tagab tööriistade ja tarvikute kättesaadavuse, et needoleksid alati käepärast.

Samuti onvõimalik teha muudatusi, tänu millele muutub auto kohandatuks puuetega inimeseveoks. Siin on oluline salongi funktsionaalsus, hõlpsa ligipääsu tagamineratastoolile, sobivad turvavööd, ratastooli kinnitussüsteem ja ergonoomilisedkäepidemed. Hetkel on kohe saadaval puuetega inimeste veoks mõeldud autoRenault Kangoo, mida toodavad Poolas kaks Renault' poolt sertifitseeritud kereettevõtet: Carpol ja Gruau.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.