Pressiteade

Jaga

RENAULT KASVATAB MÜÜKI EESTI AUTOTURUL

Selle aasta kaheksa kuuga on Renault’ suurendanud oma turuosa ja on Eestis automarkide seas viiendal kohal. Sõiduautode müük on tõusuteel (19%) ning tarbesõidukite turul on Renault 483 registreeritud sõidukiga teisel kohal.

Renault’ üldised tulemused on suurepärased, olles 2023. aasta jaanuarist augustini 1113 registreeritud autoga uute sõiduautode ja kaubikute müügis Eestis viiendal kohal, mis annab Renault’le 6,1% turuosa.


Renault Megane E-Tech 100% Electric on jaanuarist augustini registreeritud 18 autoga luukpäraga elektriautode segmendis Eestis teisel kohal.


Renault Captur on Renault’ sõiduautode valikus kõige populaarsem. Kliendid valivad kõige sagedamini techno mild hybrid 140 EDC versiooni. Aasta algusest augusti lõpuni registreeriti väikeste linnamaasturite segmendis 190 Renault Capturit. Ka Renault Capturi hübriidversiooni müük kasvas juulist augustini 13%.


Renault Clio oli 150 registreeritud autoga B-segmendis esimese nelja seas. Selline tulemus saavutati juba enne uue Clio müügile tulekut.


Renault Australit müüdi aasta esimese kaheksa kuuga juba 49 autot.


Renault Trafic Passenger hoiab teist kohta väikebusside segmendis 68 registreeritud sõidukiga selle aasta esimese kaheksa kuu jooksul, mis moodustab Eesti turul 21%.


Renault saavutab LCV (kergete tarbesõidukite) segmendis 483 registreeritud mudeliga 2. koha – domineerib Renault Master, keskmise suurusega kaubikute segmendis saavutas teise koha Renault Trafic.


Renault Master säilitab väikeste tarbesõidukite klientide usalduse, leides jaanuarist augustini 246 ostjat ja edestades konkurente tublisti. Kuid Renault Masteri märkimisväärset populaarsust saab lugeda mitte kuudes, vaid aastates, sest mudel tõusis 2012. aastal kuni 3,5-tonniste kaubikute edetabeli tippu ja on siin end lõplikult sisse seadnud.


Renault Trafic oli taas keskmise suurusega kaubikute segmendis teisel kohal, selle aasta esimese kaheksa kuuga registreeriti 105 sõidukit.


Väikekaubikute segmendis kasvas Renault Kangoo Vani müük tänavu 13%. Selle aasta jaanuarist augustini on mudel leidnud juba 91 ostjat. Ja see on Kangoo Vani puhul tõusev trend.


Väikekaubiku Renault Express vani hind langes 3% (alates 18 490 €).


Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.