Pressiteade

Jaga

RENAULT LAIENDAB OPENR LINK MULTIMEEDIASÜSTEEMIS PAKUTAVAID RAKENDUSI

Uue Renault Megane E-Tech electricu ja uue Renault Australi väljalaskmisega tutvustati Google'i poolt välja töötatud OpenR Link multimeediasüsteemi, mis põhineb Androidi operatsioonisüsteemil ja on mõeldud autodele (Android Automotive). OpenR-i ekraan on parimad tehnoloogiad sujuva kasutajakogemuse ja rikkalike, pidevalt uuendatavate teenuste tagamiseks. See on varustatud Qualcommi kolmanda põlvkonna Snapdragon Automotive Cockpit kaheksatuumalise protsessoriga, millel on mitme ekraani jõudlus, lai valik porte ja kõik ohutuse tagamiseks ja juhtimise abistamiseks vajalikud tehnoloogiad. Platvormi kontseptsioon ja parameetrid võimaldavad tulevikus süsteemi uuendada. OpenR Link on ühendatud pilvega ning nagu nutitelefonide ja tahvelarvutite operatsioonisüsteem, uueneb see automaatselt tänu FOTA (Firmware Over-The-Air) tehnoloogiale. Lisaks Google Mapsile ja Google Assistantile võimaldab OpenR Link kasutada arvukalt kasulikke autosiseseid rakendusi, mille on välja töötanud kolmanda osapoole arendajad ja mis on saadaval Google Plays.


KARACAL for Renault – ümbruskonna ajalootundmaõppimine

Rakendus Karacal võimaldabteil kuulata kommentaare huvitavate kohtade kohta, mida läbitakse. Karacaligeograafilise asukoha audiokommentaarid ja rakenduse märguanded võimaldavadkommentaare aktiveerida kohtades, kus neid vajatakse, ilma et neid peaksotsima. Kommentaarid on saadaval ka väljaspool autot tänu spetsiaalselt loodudmobiilirakendusele, mis tagab kuulamise järjepidevuse ka jalgsi ümbruskonnagatutvudes. Karacal, millel on üle 6000 sellise kommentaari (Prantsusmaa kohta),saadab kuulajaid enne nende kohtade külastamist, selle ajal ja pärast seda.

KABRIOL – geolokaliseeritud audiogiid lastele

Kabriol on audiogiid4–11-aastastele lastele 6–10-minutiliste lugude ja lühikese, mitte üleüheminutilise naljaka sisuga. Marsruudirežiimis ärgitavad Kabrioligeolokaliseeritud lood laste uudishimu ja laiendavad teadmisi, muutes nad reisiaktiivseteks osalejateks. Ajaloorežiim võimaldab noortel reisijatel lõbusatelugude ja äraarvamismängude kaudu avastada Prantsusmaa ajaloolist pärandit.Tänu Kabrioli rakendusele saavad lapsed samal ajal mängida, ümbrust jälgida jatutvuda piirkondadega, mida nad läbivad.

Les Incollables® for Renault õppimine läbi mängu

Renault ja Playbac onühiselt välja töötanud mobiilirakenduse Prantsusmaal tuntud küsimuste javastuste mänguks "Les Incollables®“ („Võitmatud“). Kogu teekonna vältelsaavad lapsed õppida ja lõbutseda, vastates küsimustele, mõistatustele jašaraadidele.

EASYPARK – hõlbustatud parkimine

EasyParki teenus muudabparkimise haldamise ja selle eest tasumise juhtide jaoks lihtsamaks, ilma etoleks vaja kasutada parkimiskellasid või nutitelefone. Selles rakenduses(tasuta allalaaditav) saavad kasutajad juurdepääsu spetsiaalsetele kupongideleja pakkumistele.

RADIOPLAYER – raadiosaadete ja taskuhäälingusaadete kuulamine otse võitaasesitusrežiimis

Tasuta rakendusega Radioplayer for Renault on kasutajatel juurdepäästuhandetele raadiojaamadele, veebi-raadiotele ja taskuhäälingusaadeteleRadioplayeri teenusega hõlmatud Euroopa riikides. Radioplayer annab neilelihtsa juurdepääsu kogu ülaltoodud otse- ja taasesitussisule ja nendega seotudandmetele. Samuti võimaldab see kasutajatel kasutada mitmeid funktsioone, nagulihtsam ja isikupärastatud raadiojaamade kuulamine, praegu esitatavate lugudepealkirjade kuvamine ja võimalus otsida kõiki taskuhäälingusaateid.Lähitulevikus tehakse kättesaadavaks rohkem spetsiaalselt Renault’ jaoks väljatöötatud teenuseid.

SYBEL – tuhandeid tunde audioprogramme

Rakendus Sybel pakub autojuhtidele ja reisijatele täielikultlõõgastavat reisi tänu väga ulatuslikule audiovalikule, mis sisaldab tuhandeidtunde taskuhäälingusaateid, originaalseid mängu- ja dokumentaalfilme, audioraamatuidja muinasjutte lastele. Rakendus annab teile juurdepääsu ka paljudelefunktsioonidele, mille Sybeli spetsialistid on autoreisideks välja mõelnud jakujundanud: kolmetunnised temaatilised esitusloendid eelallalaaditud sisuga,taasesituse jätkamine olenemata seadmest, millel see käivitati, intelligentnehäälassistent, isikupärastatud soovitused ja lemmiksisu loend.

Lisaks pakkumisele, mis sisaldab parimaid tasuta heliprogramme,saavad kliendid kasutada tasuta 6-kuulist Sybel+ tellimust, mis on selle rakenduseoriginaalse ja ainulaadse sisuga tasustatud versioon.

VIVALDI– piiramatu juurdepääs veebisisule

Tasuta Vivaldi brauseriga saavad kliendid mugavalt autoistmeltvaadata saateid, teha ostusid ja sirvida veebi. Nii veedavad nad oma aegaelektriauto laadimist oodates, ilma et peaksid nutitelefoni või tahvelarvutitkasutama. Täieliku turvalisuse tagamiseks saab brauserit kasutadaainult seisvas autos. Rakendus võimaldab kasutajatel muuhulgas tehavideokõnesid, konfigureerida ligipääsu kõige populaarsemateleveebirakendustele, pääseda sujuvalt juurde voogedastusteenustele, sünkroonidaturvaliselt andmeid brauseris ja palju muud.

Vivaldi brauser seabesikohale kasutajate privaatsuse kaitse, mistõttu võivad nad olla kindlad, etOpenR Link süsteemiga varustatud Renault’ autodes saavad nad veebis navigeeridatäiesti anonüümselt, ilma oma isikuandmeid pardaseadmetesse salvestamata. Kuiolete oma Vivaldi kontole sisse logitud, võidakse teie sirvimisandmeid jagadateiste samale kontole sisse logitud seadmete vahel. Neid andmeid aga ei jagatakellegi teisega, isegi mitte Renault’ga.

AMAZON MUSIC – ainulaadsed võimalused muusika kuulamiseksautos

Rakenduse Amazon Musicsaab tasuta alla laadida rakendusest My Renault Mobile1. Tänu AmazonMusicile saavad Prime'i kasutajad kuulata 2 miljonit laulu reklaamideta ja ilmatäiendavate liitumiskuludeta. Kuulajad saavad nautida esmaklassilistjuurdepääsu teenusele Amazon Music Unlimited, mis pakub üle 90 miljoni loo HD(kõrglahutusega) kvaliteediga ja uusimaid plaadisalvestusi. Klientidel on katasuta juurdepääs Amazon Musici parimatele reklaamidega rahastatudesitusloendite ja jaamade valikule.

Pakkumine2 hõlmabRenault’ uusima põlvkonna mudeleid, mis on varustatud OpenR Linkiga Saksamaal,Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal ja Ühendkuningriigis. Rakendus on saadavalkõikides OpenR Linkiga autodes.

1 AmazonMusic'i rakendust saab alla laadida My Renault'st või otse auto OpenR Linkmultimeediasüsteemist ja alustada tellimust, kui kuuekuuline pakkumine onaktiveeritud. Pakkumine kehtib kõikidele uutele Amazon Music Unlimiteditellijatele ja on saadaval ainult koos teenusega My Renault.

2 Pakkumineuueneb automaatselt ja maksab 9,99 beriti naela kuus. See on saadaval ainultOpenR Link süsteemiga autode kasutajatele ja uutele Amazon Music Unlimited'iklientidele. Kehtivad Amazoni, Amazon Musici ja teiste Amazon.com. Inc.kaubamärkide või nende sidusettevõtete lepingutingimused.

WAZE – kasutagenavigeerimisel suurt ekraani!

Renault on esimene autotootja, kes pakub Waze'i rakendust, mis onintegreeritud otse auto multimeediasüsteemi. Uue Renault Australi ja RenaultMegane E-Tech Electricu vertikaalse 12-tollise ekraani abil on navigeeriminemugavam ja ohutum. Juht pääseb ligi reaalajas liiklusteabele,lemmikmarsruutidele ja silmade kõrgusel kuvatavale eelsalvestatud teabele ilmanutitelefonita. Muud sõiduki funktsioonid ja muusika taasesitus jäävadkättesaadavaks isegi siis, kui Waze'i rakendus on sisse lülitatud.

*rakenduse saadavus sõltub sõidukikasutusriigist

RENAULT

Renault,ajalooline autobränd ja elektrisõidukite tootmise teerajaja Euroopas, on alativälja töötanud uuenduslikke sõidukeid. Strateegilise plaaniga „Renaulution“ onRenault asunud ambitsioonikale väärtusi loovale üleminekukursile, millegaliigutakse konkurentsivõimelisema, tasakaalustatud ja elektrifitseeritudtootevaliku suunas. Eesmärk on ühendada autotööstuses kaasaegsus ja uuendusliktehnoloogia, energia- ja liikuvusteenused ning veel palju muudki.

EasyPark

EasyPark on juhtiv jakiiresti kasvav parkimisteenustele spetsialiseerunud ettevõte. Aitameautojuhtidel parkimiskohti leida ning korraldada elektriautode parkimist jalaadimist. Meie ainulaadne ja arenenud tehnoloogia võimaldab ka ettevõtetel,linnadel, kasutajatel ja parkimiskeskustel parkimiskohtade andmeid tõhusaltjuhtida, planeerida ja hallata rohkem kui 3200 linnas rohkem kui 25 riigis.Teeme igapäevaelu lihtsamaks üha enamate linnade elanike jaoks. Lisateave: https://easypark.fr/fr

Radioplayer France

Radioplayer France'i platvormi käivitasid 6raadiojaamade rühma: Altice Média, Lagardère News, M6 Groupi raadiojaamad, LesIndés Radios, NRJ Group ja Radio France. Platvorm on avatud kõigile FM ja DAB+ raadiojaamadele, mis soovivadselles osaleda. Praegu sisaldab see 230 raadiojaama, 700 veebi-raadiojaama jaüle 200 000 taskuhäälingusaate. Radioplayer France'i eesmärk on pakkuda lihtsatja tasuta digitaalset liidest, mis võimaldab kuulata kõiki raadiosaateid ja helisisuerinevate digitaalsete vastuvõtjate, eelkõige autovastuvõtjate kaudu.Radioplayer France on osa Radioplayeri 15 riiki ühendavast võrgustikust, mis onühendatud ühise kaubamärgiga tehnilise platvormi kaudu, et tugevdada raadiopositsiooni digitaalmaailmas.

Sybel

Virginie Maire ja Matthieu Viala asutatudSybel on kõneaudio voogesituses musternäide, tuues ühele platvormile kokkutuhandeid tunde taskuhäälingusaateid, originaalloomingut, eksklusiivseiddokumentaalfilme, audioraamatuid ja lastele mõeldud lugusid. Google’i pooltkõigis kategooriates aasta parimaks rakenduseks valitud Sybel pakub omarikkaliku ja mitmekesise kultuurile, haridusele ja meelelahutusele keskendunudvalikuga ekraanidele alternatiivi. Selle ainulaadne freemium-mudel, mis põhinebtulude jagamisel taskuhäälingu tegijatega, toetab audiosisu loomist ja loobpositiivse ringi, et pakkuda kuulajatele rohkem esmaklassilist sisu.

Vivaldi brauser

Vivaldi, mis käivitati 2016. aastal, onpaindlik, täielikult kohandatav brauser, mis kohandub oma kasutajatega ja pakubrohkem funktsioone kui ükski teine kaasaegne brauser. Vivaldi põhiülesanne onluua kõige funktsioonirohkem ja kohandatavam brauser ning neil on kakspõhireeglit: privaatsus on vaikeseade ja kõigeks on valikuvõimalus. Praktikastähendab see tarkvara loomist, mis kaitseb kasutajate privaatsust, kuid eijälgi ka selle kasutamist. Vivaldi usub, et privaatne ja turvaline tarkvarapeaks olema reegel, mitte erand.

Waze

Wazeon vastus liikuvuse väljakutsetele – see on inimeste ja tehnoloogiakohtumispaik. See on platvorm, mis võimaldab kasutajatel jagada liiklus- jasõidutingimusi, ajakohastada Waze'i kaarte, teavitada üksteist liiklusõnnetustest,et lihtsustada nii igapäevast sõitmist. Aktiivse kogukonnaga üle maailma aitabWaze kohalikel omavalitsustel ja teistel liikuvuse sidusrühmadel parandadaliiklusvooge, teavitades liiklejaid teede infrastruktuuri seisukorrast jalinnaarendusprojektide mõjust.

Amazon Music

Amazon Music pakub uusi muusika kuulamavõimalusi, pakkudes klientidele ligipääsu miljonitele lauludele ja tuhandetelespetsiaalselt loodud esitusloenditele ning kuulajate poolt valitudraadiojaamadele. Amazon Music annab teile piiramatu juurdepääsu uuteleväljaannetele ja klassikalistele hittidele iOSi ja Androidi mobiilseadmetes,aga ka PC-, Mac-, Echo- ja Alexa-toega seadmetes, sealhulgas Fire TV ja mujal.Tänu Amazon Musicile saavad Prime'i kasutajad kuulata 2 miljonit laulureklaamideta ja ilma täiendavate liitumiskuludeta. Kuulajad saavad nautidaesmaklassilist juurdepääsu teenusele Amazon Music Unlimited, mis pakub üle 90miljoni loo ja uusimaid plaate. Rakenduse Amazon Music Unlimited kasutajatel onnüüd juurdepääs kõrgeima kvaliteediga muusikale, sealhulgas 90 miljonile looleHD (kõrglahutusega), üle 7 miljonile Ultra HD-vormingus loole ja kasvavaleruumiliste helisalvestiste kataloogile. Klientidel on ka tasuta juurdepääsAmazon Musici parimatele reklaamidega rahastatud esitusloendite ja jaamadevalikule. Kõik Amazon Musici teenused pakuvad nüüd koostöös Twitchiga laiavalikut tasuta taskuhäälingusaateid ja otseülekandeid. Muusika kuulamine jakultuuriga tutvumine pole kunagi olnud nii loomulik, lihtne ja nauditav.Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti amazonmusic.co.uk või laadige allarakendus Amazon Music.


Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.