Pressiteade

Jaga

TÄIESTI UUS RENAULT RAFALE: UUSI HORISONTE VALLUTAMAS

Nüüd, kui kampaania C-segmenti naasmiseks – üks strateegilise Renalution plaani põhieesmärke – on Megane E-Tech Electricu, Arkana ja Australi edulugudega hästi käima läinud, on Renault’l aeg teha järgmine samm, liikuda edasi D-segmenti. Esimene oli peresõbraliku täiesti uue Espace'i kaasaegne versioon; teine on täiesti uus ja julge mudel: täiesti uus Rafale.

prantsuskeelnesõna, mis tähistab tuult,ning viitab ka lennundusele. Lennundus on Renault’ ajaloos mänginud olulistrolli: Caudron-Renault Rafale, mis lendas 1934. aastal rekordiliselt 445 km/h,on vaid üks näide.

Täiestiuus Renault Rafale on esimene seeriasõiduk, mis on täielikult disainitud uuevisuaalse keele järgi, mille Gilles Vidal Renault disainilahenduse juhinakasutusele võttis. See juhatab sisse uue ajastu Renault’ disainis: see onvisiooniline, julge, täiuslikult oma ajaga kooskõlas ja loodud perioodiks, milkõik liigub üha kiiremini ja ainult avangardmudelid jäävad kogu oma elutsüklijooksul atraktiivseks.


Täiestiuuel Renault Rafale'il on ka hetkeline ühenduvus ja 200 hj E-Techtäishübriidjõuallikas, mis on nii tõhus kui ka säästlik ja kasutabringlussevõetud materjale.


See sündissõidunaudingu viimiseks üha uutesse kõrgustesse ja seda täiustataksetehnoloogiliste läbimurretega, mis tõstavad selle uue E-Tech 4x4 300 hjjõuülekandega suure jõudlusega autode universumis kõrgele kohale.


Renaulton loonud oma DNA optimaalse sõidunaudingu – kuid mitte enesekeskse – ümber:rõõm, mida juht naudib koos reisijatega autos „eluks ja elamiseks".Sõidunauding on prioriteet, kuid mitte kunagi reisijate arvelt, kellel onsamuti palju ruumi ja mugavusi, mida nautida. Täiesti uus Renault Rafale onrõõmustav kupeemaastur, mis näeb välja sama elujõuline, kui sellega sõitestundub, ja see on võimalus jagada intensiivset sõidukogemust oma sõprade võilastega – ükskõik kui täiskasvanud nad ka poleks.


Täiestiuus Renault Rafale 200 hj E-Tech täishübriid jõuab turule 2024. aasta kevadel.

Media: https://media.renault.com/the-all-new-renault-rafale-conquering-new-horizons/?lang=eng#

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.