Pressiteade

Jaga

RENAULT PRO+, PROFESSIONAALNE MEISTRIMEES

• Juba üle 120 aasta on Renault pakkunud professionaalsetele klientidele uuenduslikke lahendusi ja vajalikke kohandusi, mis lihtsustavad ja edendavad nende äritegevust. • Renault Pro+ märgis tagab, et konkreetsetes tööstusharudes tegutsevad või ainulaadsete huvidega kliendid saavad parima brändi tarbesõidukite alasest pädevusest. • Rohkem kui 350 sertifitseeritud allhankijaga üle maailma on 600 Renault Pro+ keskust uhked selle üle, et pakuvad kõikidele klientidele lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele.

2010. aastal turule toodud Renault Pro+ märgis tagab, et erilistevajadustega ärikliendid saavad kasutada Renault' ulatuslikke teadmisitarbesõidukitest. Renault Pro+ keskustes töötavad eksperdid suudavad kohandadasõidukeid vastavalt kõikide klientide vajadustele ja eelistustele, alateskäsitöölistest ja kaubandusettevõtjatest kuni suurte ettevõtete ja erilistehuvidega üksikisikuteni.

Renault Pro+ keskused, pädeva lähenemisega ekspertidevõrgustik

Kui kliendid helistavad ühte 600-st Renault Pro+ keskusestüle maailma, ei küsi meie eksperdid neilt, millist sõidukit nad osta soovivad,vaid pigem seda, millised inimesed nad on.

Klientideigapäevaste tegevuste, huvide, vajaduste ja tööga seotud piirangutetundmaõppimine on oluline samm spetsiaalselt kohandatud sõidukite loomisel, mismuudavad nende elu lihtsamaks ja arenevad koos nendega. Renault Business veebileht näitab eri kutsealade jaoks pakutavaidlahendusi.

Renault Pro+esindused on üsna ebatavalised, sest need esitlevad mitmesuguseid ümberehitatudtarbesõidukeid, mis on valmis proovisõiduks ja kohe käepärast.

Seda strateegiatsaab kõige paremini selgitada Rungises asuva Center National Renault Pro+näitel. See esindus asub Pariisist lõuna pool maailma suurimal värskete toodetehulgimüügiturul. Esindus teenindab Rungise rahvusvahelise turu kauplejatevajadusi ja pakub neile kohandatud lahendusi aegadel, mis sobivad nendeajakavaga. See avab oma uksed kell 6 hommikul, varem kui ükski teine ​​esindusPrantsusmaal.

Veelgi enam, seeRenault Pro+ keskus on nn lipulaev – esindus, mis nõustab ja toetab lisaks omaklientidele ka kõiki Renault' esindusi, kus kliendid vajavad kohandatudlahendusi.

Need teadmised eihõlma ainult tooteid. Renault Pro+ müügi- ja teenindusmeeskonnad pakuvadklientidele tuge ka seoses finantseerimisvõimalustega, elektrisõidukitelaadimislahenduse paigaldamise ja kasutamisega, sobivate alternatiivseteliikuvuslahendustega rikke korral, samuti autopargi haldamise jaoptimeerimisega.

Renault'sertifitseeritud Pro+ allhankijate võrgustik mängib samuti võtmerolliainulaadsete lahenduste pakkumisel, mis on kohandatud konkreetsetele klientidenõudmistele.

Üle 350sertifitseeritud Renault Pro+ ümberehitustele spetsialiseerunud allhankijat

Renault'mitmekesised tarbesõidukid on suurepärane lähtepunkt ümberehitamiseks, pakkudeskandevõimet vahemikus 3,8 m3 kuni 20 m3, kaubiku,platvormi ja šassiikabiini konfiguratsioone, kuni nelja erinevat sõiduki pikkustja kolme erinevat sõiduki kõrgust, erinevaid mootoreid ja jõuülekandeid, samutierinevaid ukse- ja aknakombinatsioone.

Spetsialistidesõnul on Renault' tarbesõidukid kõige kergemini ümberehitav valik, mis onspetsiaalselt loodud kohandamise hõlbustamiseks.

Nüüd ontootevalikus iga mudeli täiselektriline versioon kulutõhusamate, säästvamate javaiksemate sõitude jaoks – see on suur pluss, arvestades, et tarbesõidukitegasõidetakse sageli rohkem ja pikemaid vahemaid.

Sõidukite konfiguratsioonesaab kohandada tootmisprotsessi osana, sest kõikides Renault’ tehastes ontootmisliini lõppu rajatud Qstomize'i töökojad.

Selline paindlikettevõttesisene rajatis aitab vähendada tarneaegu, samuti transpordikulusid jakeskkonnamõjusid.

Renault’l on ka üle350 sertifitseeritud allhankijast koosnev võrgustik. Need eksperdid võimaldavadtootjal pakkuda tervet rida lihtsaid ja keerukaid lahendusi.

See ainulaadnemudel hõlmab koostööd hoolikalt valitud maailmatasemel ettevõtetega, misvastavad rangetele äri-, kvaliteedi- ja finantsjuhtimise standarditele.

Sertifikaadi saanudümberehitajad võivad sõlmida lepingu Renault’ga. Kui Renault Pro+ sertifikaatkehtib kolm aastat, siis Renault’ kvaliteediosakond hindab iga ümberehitajatigal aastal, et tagada tootmisprotsessi vastavus margi soovitatud tavadele.

Sertifitseeriminevõimaldab ümberehitajatel pakkuda tootja poolt heaks kiidetud ümberehitatudsõidukeid.

Üle 93%sertifitseeritud Renault Pro+ ümberehitajatest on väga rahul oma suhetegatootjaga ja pakutavate tööriistadega (koolituskursused, üritused, pühendunudnõustajad jne). Renault Conversioni veebisait võimaldab ümberehitajatel Renault'gaühendust võtta ja pääseda juurde sõidukite tehnilisele dokumentatsioonile.

SPETSIALISTPALJUDE AINULAADSETE LAHENDUSTE TAGA

Laiemaleavalikkusele suuresti tundmatu Renault Pro+ on professionaalide ja julgeteprojektidega üksikisikute seas hea maine. Renault suudab pakkudalahendust igale vajadusele, olgu selleks siis ahjuga varustatud sõiduk külastkülla sõitvale pagarile, ratastel töötuba klientide kodus pulmarõivaidkujundavale stilistile või mobiilne salvestusstuudio, mis on mõeldudpaljutõotavatele prantsuse räpparitele (üksikasjad leiate siit).

Kui vaatatepiisavalt tähelepanelikult, märkate, et paljud ümberehitatud sõidukid, millegate igapäevaelus kokku puutute, kannavad Renault brändi nime.

Keskmiselt on igateine ​​Renault’ tarbesõiduk ümber ehitatud. Need sõidukid teenivad mitmesugustotstarvet paljudes sektorites, nagu kiirabi, avalikud ehitustööd, liikuvadtöökojad, loomavedu, platvormveokid ja kauplused. Renault Pro+ kliendidsoovivad sageli ka kallureid, külmutusautosid, päästeautosid, suuri sõidukeid japuuetega inimestele mõeldud sõidukeid.

RENAULT KOHTA

Renault on juba enam kui sajandiprojekteerinud, valmistanud ja müünud ​​väikeseid tarbesõidukeid, mis vastavadprofessionaalsete klientide vajadustele kogu maailmas. Express, Kangoo, Traficja Master, sõidukid, mis on tunnustatud kogu maailmas uuenduslike viisidepoolest, mis parandavad kasutajate igapäevaelu. Renault Pro+ on olnud Euroopaliider mitmel turul (soojusenergia- ja elektriturud) enam kui kümme aastat. Seepakub jätkusuutlikke, isikupärastatud ja intelligentseid liikuvuslahendusiainulaadse lahenduste, teenuste ja rahastamise kombinatsiooni kaudu, mis onloodud professionaalsete klientide äritegevuse lihtsustamiseks ja edendamiseks.See ühendab uuenduslikud digitaalsed lahendused heakskiidetud remonditöökodadeja tarbesõidukite ekspertide võrgustikuga, mis asuvad enam kui 600 Renault Pro+keskuses rohkem kui 30 riigis.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.