Pressiteade

Jaga

EXTREME: SEIKLUSHIMULISTELE DACIA KLIENTIDELE SOBIV VARUSTUSTASE

• Kõigile seikluste ja välitegevuste austajatele • Täiustatud sõidukogemuseks on Spring Extreme nüüd saadaval uue ELECTRIC 65 mootoriga • Hõlbustamaks liikumist maastikul on standardfunktsioon Extended Grip nüüd saadaval Sandero Stepway Extreme ja Jogger Extreme varustustasemel • Suurepärane toimivus kõige keerulisemates keskkondades Duster 4x4-ga • Bränd avalikustab geniaalse Sleep paketi, mis on osa uuest InNature’i tarvikuvalikust • Tellimused avatud alates 9. märtsist 2023

SEIKLUSTEST PAKATAV VARUSTUSTASE

Brüsselis toimunud Euroopa autonäitusel pakkusDacia uue Extreme varustustaseme lühiülevaadet mudelil Spring. See varustustaseon nüüd saadaval veel kolmel Dacia valiku lipulaeval, sealhulgas SanderoStepwayl, ja asendades Joggeri ja Dusteri piiratud väljalaskega Extremeversioonid.

Dacia, loodusläheduse sünonüüm, rõhutab sedapositsiooni Extreme varustustaseme kaudu. Dacia jõulise sõidukivalikuga saabnautida seiklusi, väljasõite loodusesse, avastusretki kas üksi või koos seitsmekaaslasega. Extreme varustustasemel on omanäoline välimus, mis kehastab seotustlooduse ja välitegevustega.

Omaduste ülevaade

Välimus:

  • uued kerevärvid: Cedar Green (Stepway, Joggerand Duster) / Slate Blue (Spring)
  • läikivmust haiuimekujuline antenn (Stepway,Jogger ja Duster)
  • mudeli nimi vaskpruunis kirjaskatusereelingutel (Stepway, Jogger ja Duster) / vaskpruunid aktsendidkatusereelingutel (Spring)
  • vaskpruunid aktsendid küljepeegli katetel ja rattakilpidel,vaskpruun Dacia kiri pakiruumil
  • esiustel topograafilise kujundusega triibud,esiuste ja esitiibade vahel viide Dusteri snorkeli-kujulisele tunnusele(Spring, Stepway ja Jogger)
  • vaskpruunid aktsendid udutulede lähedal(Stepway ja Jogger) / vaskpruunid aktsendid esitulede lähedal (Spring)
  • topograafilise kujundusega ukseläved (Spring,Stepway ja Jogger)
  • läikivad mustad valuveljed (läbimõõt: 17 tolliDusteril, 16 tolli Stepwayl ja Joggeril)
  • topograafilise kujundusega B-piilarid ja tiivalaiendid(Duster)
  • vaskpruun snorkel (Duster)


Interjöör:

  • Extreme varustustasemel on uut tüüpi hallivärvi polster MicroCloud (Stepway, Jogger ja Duster), mis katab uksepaneelid jaistmed (Stepway, Jogger ja Duster) ning armatuurlaua (Stepway ja Jogger).MicroCloud töötati välja spetsiaalselt sõidukitega seotud rakenduste jaoks (stistmed ja muud sisemised komponendid). Materjalil on suurepäranekulumiskindlus, seda on väga lihtne puhastada, näeb välja sametisarnane, kuidainulaadne ning on pehme ja meeldiv puudutada.
  • reljeefne Dacia Link logo esiistmetel
  • topograafilise disainiga kummist põrandamatidesimeses reas
  • topograafilise disainiga kummist põrandamatidteises reas (Stepway, Duster ja Jogger) ja kolmandas reas (Jogger)
  • vaskpruun viimistlus esiukse paneelidel jaõhuavade ümber
  • topograafilise mustriga ukseläved
  • vaskpruun viimistlus käigukangi aluse ümber(Duster)
  • vaskpruunid pealisõmblused käigukangi lõõtsal(Duster)
  • vaskpruun viimistlus navigeerimispaneeli ümber(Spring)

ELECTRIC 65: UUS ELEKTRIMOOTOR KOOS SPRINGEXTREME’iga

Uue Spring Extreme varustustaseme turuletoomisega esitleb Dacia ka täiesti uut ELECTRIC 65 mootorit (65 hj / 48 kW).Uus mootor, mis on saadaval ainult mudelil Spring Extreme, on ühendatud uueainulaadse käigukastiga (mis mitmekordistab ratastele edastatavatpöördemomenti), pakkudes samas suuremat kiirendust ja taastamist laiasvahemikus.

Tänu täiesti uuele ELECTRIC 65 mootorile onSpring Extreme’i sõiduulatus WLTP segatsüklis 220 km ja WLTP linnatsüklis 305km.

Essential varustustaseme autodel on jätkuvaltELECTRIC 45 mootor (45 hj / 33 kW).

EXTENDED GRIP: lahendus, mis teeb maastikulimesid

Mudastel, lumistel või libedatel pindadelsõitmine võib kaherattaveo puhul osutuda keeruliseks. Dacia nutikas ExtendedGrip lahendus jätab juhtidele vabaduse rajalt kõrvale kalduda.

Extended Grip on Stepway ja Joggeri Extremevarustustaseme standardvarustuses.


Pärast keskkonsoolil oleva nupugaaktiveerimist võimaldab see elektroonilise stabiilsuskontrolli (ESC) seadeidreguleerides ratastel vabamalt pöörata ja paremini haarduda lahtiste pindadega.

Duster, Dacia ikooniline maastikusõiduk, onsaadaval nelikveolisena ja on endiselt üks töökindlamaid maastureid turul.

RUUM HEAKS ÖÖUNEKS

Sleep pakett on esimene tarvik, mis tuuakseturule osana InNature'i tarvikuvalikust. Sleep pakett, mis on saadaval kõigilJoggeri varustustasemetel, võimaldab muuta salongi vaid mõne minutigamagamistoaks. Eemaldatav tarvik ühildub kõigi Joggeri sõidukitega, mis ontoodetud alates selle turuletoomisest. Joggeri 7-kohalise versiooni kolmandarea ​​kaks eemaldatavat istet tuleb enne paketi seadistamist välja võtta.

Eesmärk oli toota pakett, mis oleks lihtne,eemaldatav ja taskukohane.

Lihtne: paketil on kolm põhikomponenti:kaheinimesevoodi, mille saab ilma abita üles seada vähem kui kahe minutiga,riiul ja panipaik

Eemaldatav: pakett (koos madratsiga) kaaluballa 50 kg.

Taskukohane: pakett maksab koos uue Joggerisõidukiga tellides 1490 € või eraldi tellides 1790 € (NB! Need on Prantsusmaahinnad ja sisaldavad käibemaksu). See lihtne ja nutikas puidust tarvik on mõeldudpaljudel kasutajatel juba olemasolevate matkavarustuse (nt jahutid võikaasaskantavad pliidid) täiendamiseks. Pakett oleks vähem ahvatlev ja kallim,kui see sisaldaks selliseid seadmeid.

Optimeeritud hoiuruum, diskreetne Sleep pakettja suured mõõtmed

Kui pagasikate on paigas, on pakett peidetudja Jogger näeb välja nagu tavaline 5-kohaline. Puidust kasti nutikaskonstruktsioon tagab, et (220 l) panipaigale pääseb igal ajal juurde, olenematasellest, kas pakett on üles seatud või mitte. Logoga katet saab kohale pandunakasutada riiulina.

Tagumiste uste sees olev lükandvoodisüsteemsisaldab 190 cm x 130 cm madratsit. See seadistus pakub piisavalt pearuumi –vähemalt 60 cm.

Saadaval on Dacia InNature Sleep pakettitäiendavad tarvikud:

pimendavad rulood kõikidele akendele, mispakuvad valguse ja privaatsuse kontrolli

nutikas telk, mida saab lahtise pakiruumikorral Joggeriga ühendada, pakkudes lisamagamisruumi

Tellimused avatud alates 9. märtsist 2023 BALTIMAADES

„Olles võtnud brändi uue identiteedikasutusele kõigil oma mudelitel, toome nüüd turule uue varustustaseme mitmeleDacia tootevaliku mudelile. Extreme varustustase võtab kokku Dacia seikluslikuolemuse ja annab meie brändilubadusele veelgi suurema tähenduse. Spring,Sandero Stepway, Duster ja Jogger on saadaval Extreme varustustasemel, millelon ainulaadne seikluslik välimus ja funktsioonid, mis täiendavad välitegevustevarustust.“

Lionel Jaillet - VP, Dacia tootetoimivusedirektor

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.