Pressiteade

Jaga

TWINGO 30. SÜNNIPÄEVA TÄHISTAMISEKS ALGATAB RENAULT PROJEKTI „REINVENT TWINGO” – INTERAKTIIVNE KAMPAANIA UUE NÄITUSEAUTO LOOMISEKS

• Renault käivitab projekti „Reinvent Twingo”, kutsudes avalikkust kasutama tehisintellekti, et kujutleda oma Twingo versiooni • Digitaalsest reaalseks muutumise käigus äratab Renault ellu näituseauto, mis põhineb otseselt osalejate loomingul

voitures à vivre ehk elamiseks mõeldud auto kontseptsiooni. Meelelahutuslik, lõbus,värvikas, praktiline ja mitmekülgne – igaühel on oma nägemus Twingost – naguväljendab kuulus hüüdlause "à vous d'inventer la vie qui va avec" (loo sellega kaasas käiv elu).Renault kutsub nüüd kogukonda Twingot tehisintellekti abil uuesti leiutama. Digitaalsest reaalseks muutumise käigusäratab Renault ellu näituseauto, mis põhineb otseselt avalikkuse esitatudloomingul.

TASUTA TÖÖRIISTAD VEEBIS SAADAVAL

Lendav, vee all, kosmoses, šokolaadist tehtud... Lõputud võimalused! 1.veebruarist 31. märtsini 2023 saab üldsus luua uue Twingo, panna töölekujutlusvõime ja selle uuesti leiutada,kasutades soovi korral generatiivseid tehisintellekti tööriistu, naguMidjourney, Stable Diffusion ja Dall-E. Lihtsalt mõne märksõna sisestamisegasaavad kasutajad kasutada neid ülitõhusaid ja hõlpsasti juurdepääsetavaidpildigeneraatoreid, et luuauskumatuid visuaale.

#ReinventTwingo

RENAULT KÄIVITAB „REINVENT TWINGO”

Digitaaltehnoloogia onautotööstuse jaoks tõeline ressurss ning Renault on selles uues valdkonnasteerajaja mitmel viisil; näiteks tehisintellekti lisamine tootmisliinivisuaalsetesse kontrollidesse, võimaldades tehastes kiiremat reageerimist jakvaliteedi parandamist, samutiennustavat hooldust ning energiatarbimise optimeerimist ja kontrollimist.Uue algatusega kinnitabettevõte oma positsiooni esimese autotootjana, kes kombineerib tehisintellektinäituseauto disainis – järjekordne Renaulution.

RENAULT KOHTA

Renault,ajalooline autobränd ja elektrisõidukite tootmise teerajaja Euroopas, on alati väljatöötanud uuenduslikke sõidukeid. Strateegilise plaaniga Renaulution on Renaultasunud ambitsioonikale väärtusi loovale üleminekukursile, millega liigutaksekonkurentsivõimelisema, tasakaalustatud ja elektrifitseeritud tootevalikusuunas. Eesmärk on ühendada autotööstuses kaasaegsus ja uuenduslik tehnoloogia,energia- ja liikuvusteenused ning veel palju muudki.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.