Pressiteade

Jaga

RENAULT AUSTRAL VÕIDAB „BEST BUY CAR OF EUROPE 2023“ AUHINNA

• AUTOBESTi žürii valis täiesti uus Renault Australi „Best Buy Car of Europe 2023" auhinna võitjaks. • Austral saavutas konkursil AUTOBEST 2023 topeltvõidu, olles saanud SMARTBEST auhinna Google Automotive Servicesiga ühendatud OpenR Linki multimeediaüsteemi eest

AUSTRALI AUHIND „Autobest – BESTBUY CAR OF EUROPE 2023"

31Euroopa riigi ajakirjanikest koosnev AUTOBESTi žüriil hääletas Australi auhinna„The Best Buy Car of Europe 2023“ võitjaks. Pärast mõne nädala tagust 6finalisti hulka kuulumist valis žürii Renault Australi Euroopa tarbijateostukriteeriumitele kõige paremini vastavaks autoks.

Lisaks auhinnale „BestBuy Car of Europe 2023” võitis Renault Austral mullu novembris ka SMARTBEST2023 auhinna. See auhind tunnustab OpenR Linki multimeediasüsteemi tipptaset,mis on ühendatud Google Automotive Servicesiga, muutes Australi Euroopaparimaks ühendatud autoks.

TEHNOLOOGILINE,TÕHUS JA ÜHENDATUD MAASTUR KÕIGILE!

Alates2022. aasta novembrist Hispaanias ja seejärel Prantsusmaal müügil olev Australkehastab Renault’ strateegiat C-segmenti naasmiseks ja on C-maasturite segmendikeskmes. See on suunatud nii era- kui ka professionaalsetele klientidele, kesotsivad omanäolist, staatusele orienteeritud sõidukit.

32 juhiabiga, Renault’ täiustatud süsteemiga4CONTROL, Google’i parimaid teenuseid ja rakendusi pakkuva OpenR Linkmultimeediaekraaniga ning eriti tõhusa 200 hj E-TECH täishübriidmootorigaAustral pakub kõigile parimat tehnoloogiat, tegemata järeleandmisisõidunaudingus.

Täiesti uus Austral võidab AUTOBEST2023 auhinna. See on suur au ja tunnustus kõikidele Renault’ meeskondadele(alates disainist, inseneritööst, Palencia tehasest, müügist ja võrgustikust),kes projekti kallal töötasid. Erinevatest riikidest pärit 31-liikmelineAUTOBESTi žürii mõistis selgelt, et meie uus C-segmendi maastur on täiusliksüntees mõlema maailma parimast: linnasõiduks mõeldud elektrisõiduk ja ülitõhushübriidmootor, mis suudab läbida pikki vahemaid ilma laadimiseta. OpenR Linkija Google Automotive Servicesiga pakub Austral ka parimaid teenuseid,ühenduvust ja rakendusi, mis tagavad kaasahaarava ja intuitiivse sõidukogemuse.


Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.