Pressiteade

Jaga

RENAULT AVALIKUSTAB OMA ESIMESE NFT KOLLEKTSIOONI, genR5

• 15. detsembril pakub Renault 1972. aasta genR5 NFT kollektsiooni, et avaldada austust Renault 5-le, mis tähistab tänavu oma 50. juubelit. • genR5 NFT omanikul on juurdepääs ainulaadsetele, eksklusiivsetele, füüsilistele ja virtuaalsetele kogemustele. Ja neist saavad noorte põlvkondadeni jõudva CSR projekti Give Me 5 sponsorid. • Renault avalikustab R3NLT, oma web 3.0 platvormi, mis on loodud kasutajate kogemuste jagamiseks ja kogukonna koondamiseks pikaajalise projekti ümber.

genR5kollektsioon on inspireeritud neljast legendaarsest Renault 5 mudelist.Kollektsiooni kuuluvad:

·

·

·

·

IgaNFT määratakse juhuslikult, avalikustatakse pärast ostmist ja tagab juurdepääsukonkreetsetele teenustele[1]. Kollektsioon on kättesaadav kõigile –tavavaluutat ja pangakaarti kasutavatele esmakordsetele NFT ostjatele ningkrüptoraha kasutavatele web3 asjatundjatele – sama taskukohase hinnaga.

R3NLT platvormil https://nft.renault.com/frsaab avalikkus jälgida müügiuudiseid ja registreeruda oluliste teadetesaamiseks, et osta genR5 NFT.

Renaultavaldab oma R3NLT Discordi ja Renault_NFT Twitteri suhtlusvõrgustike kaudu karegulaarseid uuendusi teenuste kohta.

KõikgenR5 NFT omanikud on teretulnud osalema The Originalsi toodete koosloomes, mison seejärel saadaval eksklusiivses piiratud väljaandes. Samuti saavad nadhoiatusi tulevaste kollektsioonide võimaliku ammendumise kohta.


Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.