Pressiteade

Jaga

Renault Australi hinnad algavad Eestis 29 090 eurost

Uus Renault Austral jõuab Eesti müügisalongidesse 2023. aasta alguses. Baasmudeli, equilibre varustustaseme hind saab olema 29 090 eurot ja kõrgeim, iconic esprit Alpine hakkab maksma 38 490 eurot. 2023. aasta II kvartalis lisandub Australi mootorivalikusse ka 200-hobujõuline E-Tech täishübriid, mille hind selgub kevadel.

Renault toob oma maasturite valikusse ambitsioonika mudeli: täiesti uueRenault Australi. See toetab jõupingutusi naasta C-segmenti, mis moodustabülemaailmse autoturu tuumiku. Uus Austral on osa „autod elamiseks“traditsioonist ja tähistab uut verstaposti võidukas naasmises C-segmenti, midaalustasid resoluutselt kaasaegse lähenemisega Arkana ja Megane E-TECH Electric.Uue laine „‘Nouvelle Vague’i“ eesmärk on muuta bränd tehnoloogia, puhta energiaja teenuste valdkonna etaloniks.

Austral on esimene Renault’ sõiduk, mis on konstrueeritud alliansi raamesvälja töötatud 3. põlvkonna CMF-CD platvormile, millel on uusim võimsam jatõhusam versioon E-TECH süsteemist „Full Hybrid“ ja kaks 48 V või 12 V „MildHybrid“ bensiinimootorit. Piisav elektrifitseeritud mootorite valik, eteraisikud ja sõidukiparkide omanikud leiaksid vajaliku konkreetsekskasutusotstarbeks. E-Tech Full Hybrid 200 lisandub mootorite valikusse tulevalaastal.

Tehnoloogilise maasturi elegantne ja kõrgtehnoloogiline interjöör pakubRenault’ ajalugu tähistanud peremudelite väärilist mugavuse taset. Avara jakülalislahke interjööri krooniks on OpenR ekraan, mis kuvab nii armatuurlauanäidikuid kui ka navigatsiooni- ja multimeediasüsteeme, ühendades samal ajalparimad Google’i teenused ja rakendused. Kaks suurt 12-tollist ekraani ja9,3-tolline silmade kõrgusel asuv ekraan moodustavad kokku ligi 1000 cm2,et saada intuitiivne, kaasahaarav ja ühendatud sõidukogemus.

Austral on modernne ja paistab silma 32 juhiabiga (ADAS), MULTI-SENSEseadetega ja Renault kolmanda põlvkonna neljaratta juhtimissüsteemi 4CONTROLAdvancediga. Iga kasulik, ennetav ja intelligentne tehnoloogiline funktsioon onmõeldud reisijate mugavuse, naudingu ja ohutuse parandamiseks.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.