Pressiteade

Jaga

Renault Grupp 2022. aasta Pariisi autonäitusel, Renaulution on liikvel

• Renault, Dacia, Alpine ja Mobilize brändid osalevad 2022. aasta Pariisi autonäitusel mitme maailma esmaesitluse, uusimate läbimurdetehnoloogiate ning Renaulutionist tulenevate toodete ja teenuste valikuga. • Renault Grupi päralt on neli boksi, mis paiknevad 6. saalis enam kui 3000 m2-l 17.–23. oktoobrini. • Grupp ja selle brändid kinnitavad oma pühendumust 2022. aasta Pariisi autonäitusele.

Hyvia,Renault Grupi ühisettevõte ettevõttega Plug vesinikuliikuvuse valdkonnas,esitleb 3. saalis ka vesinikuküttel sõidukeid, sealhulgasseeriatoodangut Master Van H2-TECH, ja näiteid oma ainulaadsest H2ökosüsteemist.

Et tuuaRenault Grupi ja selle brändide tipphetked kõigini, filmitakse koostöösäriuudiste kanaliga B Smart boksides 16 saadet. Need saated on B Smartitugisambad ja sisaldavad autonäituse jaoks loodud erisaadet Grand Journal,mille viib läbi tuntud telesaatejuht Michel Denisot. Saateid kannab B Smart(teles ja veebis) terve nädala jooksul kella 20.00-21.45.

Helikujundustoimetustagab kuulatava juurdepääsu kõikidele autonäituse ajal avaldatudpressiteadetele ja pressikomplektidele. Lõpetuseks, nädala tippsündmused,sealhulgas Renault’ pressikonverents 17. oktoobril kell 9.00 (Pariisi ajajärgi), tehakse otseülekandena ning neid saab taasesitada grupi ja brändideürituste veebilehtedel:

https://events.renaultgroup.com/en/

en/

en/

en/

en/

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.