Pressiteade

Jaga

PARIISI AUTONÄITUS: KULTUSAUTO TAASSÜND

RENAULT ESITLEB ESMAKORDSELT ÜHE OMA KÕIGE IKOONILISEMA MUDELI RENAULT 4 UUDISVERSIOONI

17.oktoobril esitleb Renault 89. Pariisi autonäituse raames uhiuut näituseautot,mis on kaasaegne austusavaldus kultusmudelile Renault 4.

Kolmkümmend aastat pärast tootmise lõpetamist kasutab Renault 2022. aastaPariisi autonäitusel hetke, et tutvustada oma uut nägemust rahvusvaheliselttuntud ja tunnustatud mudelist Renault 4.

Renault disaini asepresidendi Gilles Vidali käe all töötav disaineritemeeskond on kultusmudelile, mis jättis 1960., 70. ja 80. aastatesse oma jälje,andnud kaasaegse olemuse. Näitusauto leiab kõlapinda ka noorematespõlvkondades, kes tähistavad humanitaarralli 4L Trophy 25. aastapäeva.

Ootame teid 17. oktoobril kell 9.00 (Renault boks,saal 6) Renault’ pressikonverentsile, mille viib läbi Renault’ Grupi jaRenault’ brändi tegevjuht Luca de Meo.

Võite jälgida ka konverentsi otseülekannet siin https://events.renault.com/en/.

RENAULT KOHTA

Renault, ajalooline autobränd ja elektrisõidukite tootmise teerajajaEuroopas, on alati välja töötanud uuenduslikke sõidukeid.

Renaulution strateegilise plaaniga on Renault asunud ambitsioonikaleväärtust loovale ümberkujundamisele, liikudes konkurentsivõimelisema,tasakaalustatuma ja elektrifitseeritud tootevaliku poole

Selle eesmärk on kehastada modernsust ja uuenduslikkust tehnoloogia-, energia-ja liikuvusteenuste vallas autotööstuses ja mujal.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.