Pressiteade

Jaga

DAVID DURAND NIMETATI DACIA BRÄNDI DISAINI ASEPRESIDENDIKS

Alates 11. maist saab David Durandist Dacia brändi disainiosakonna asepresident. Ta liitub selle korralduskomiteega Dacia & LADA brändide tegevjuhi Denis Le Voti juhendamisel. Ta annab aru Renault Grupi disainiosakonna asepresidendile ja Renault Grupi juhatuse liikmele Laurens van den Ackerile.

DavidDurand järgneb Miles Nürnbergerile, kes lahkub ettevõttest isiklikel põhjustelja muude professionaalsete projektide elluviimiseks.

***

49-aastane David Durand onlõpetanud Pariisi École supérieure de design Strate Collège’i. Taalustas oma karjääri Renault Grupis 1997. aastal autode väliskujundusedisainerina. 1999. aastal usaldati talle ideeauto Koleos ja 2002. aastal mudeliEllipse loomine.

Aastatel 2002–2009 töötas DavidDurand satelliitide disainikeskustes Barcelonas (Hispaania), Söulis(Lõuna-Korea) ja Sao Paulos (Brasiilia). Rahvusvaheliste kogemustega Davidnimetati ta 2011. aastal Global Access'i disainilahenduste osakonna juhiks.Seejärel aitas ta kaasa disainile kulupõhise lähenemise arendamisele ja Daciabrändi edule.

2020. aastal sai temast Daciavälisdisaini direktor ja ta aitas kaasa Bigster Concepti, mis kehastab brändiarengut, väliskujunduse loomisel.

11. mail nimetati David DurandDacia brändi disainijuhiks ja ta liitus Dacia & LADA äriüksusekorralduskomiteega.

David Durand kasvas ülesloomingulises universumis koos vanematega, kes olid arhitektid. Ta tunnebkirglikku huvi disaini, vanade autode ja mootorrataste restaureerimise,arhitektuuri ning kaasaegse kunsti vastu. Ta on ka innukas purjetaja ja teinudkaasa kahel üle Atlandi purjetamise võistlusel.


„Ootan põnevusega koostööd Davidiga, ettulla toime homsete liikuvusprobleemidega. Tema loovust, kogemusi jauuendusmeelsust tunnustatakse laialdaselt nii meie juhtkonnas kui kaautotööstuses. Samuti tahaksin tänada Milesi tema panuse ja meeskondadegatöötamise eest.”

Laurensvan den Acker, Renault Grupi disaini asepresident

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.