Pressiteade

Jaga

NELJAKORDNE VÕIT: AUTO BILDI LUGEJAD VALIVAD DACIA

• Auto BIldi lugejate arvamuse kohaselt pakub Dacia turu parimat hinna ja kvaliteedi suhet. • Dacia saavutas esikoha ka kolmes linnaautode, B-maasturi ja kompaktuniversaali kategoorias. • Saksamaal on Daciat selle turuletoomisest alates saatnud suur edu.

Auto BIldi lugejate arvamuse kohaselt pakubDacia turu parimat hinna ja kvaliteedi suhet.

Nagu ka 2021. aastal, tuli Dacia Auto Bildiküsitluse „Parimad brändid kõigis kategooriates“ tulemusel üldises kategoorias„Parima hinna ja kvaliteedi suhe“ 37 brändi seas esikohale. Taas tunnustatiDacia sõidukeid nende taskukohasuse ja töökindluse eest.


DACIA SAAVUTAS ESIKOHA KA KOLMES LINNAUTODE,B-MAASTURI JA KOMPAKTUNIVERSAALI KATEGOORIAS.

Dacia Sandero on lihtsalt kõige odavamlinnaauto Saksamaa turul. Oma kaasaegse disaini ja varustusega vastab seeklientide kõikidele olulistele ootustele. B-maasturite segmendis kehastab DaciaDuster oma karmi ja maastikulise välimusega brändi seikluslikku olemust.Täiesti uus Dacia Jogger tõi kompaktuniversaalide seas täiesti uued tuuled,pakkudes mitmekülgset viie- ja seitsmeistmelist sõidukit.

SAKSAMAAL ON DACIAT SELLE TURULETOOMISESTALATES SAATNUD SUUR EDU.

Auto Bildilugejate neljakordne auhind kinnitab veel kord brändi keskendumist turu parimahinna ja kvaliteedi suhtele koos kõrge töökindlusega. Alates turuletoomisest2004. aastal on Dacia Saksamaal müünud ​​üle 750 000 sõiduki. 2021. aastal olibrändi turuosa enam kui 42 000 registreeringuga peaaegu 1,5%.


DACIAKOHTA

1968. aastal sündinud ja 2004. aastal Renault Grupi poolt taaselustatudDacia on kogu Euroopas alati pakkunud parima hinna ja kvaliteedi suhtegaautosid, luues pidevalt olulistele asjadele uut tähendust.

Uuendusmeelse tootjana pakub Dacia lihtsaid, mitmeotstarbelisi jatöökindlaid autosid, mis on kooskõlas klientide elustiiliga.

Dacia mudelid on muutunud turu mõõdupuudeks: Logan, täiesti uus autokasutatud auto hinnaga; Sandero, Euroopa enimmüüdud jaemüügiauto igal aastalalates 2017. aastast; Duster, enimmüüdud maastur Euroopa eraisikutele alates2018. aastast; Spring, taskukohase elektrilise liikuvuse võitja; Jogger,mitmekülgne C-segmendi pereauto.

Alates 2004. aastast on 44 riigis esindatud Dacia müünud rohkem kui 7,5 miljonit autot.


Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.