Pressiteade

Jaga

MEGANE E-TECH ELECTRIC SAAB EURONCAPILT 5 TÄRNI

Täiesti uus Megane E-Tech Electric sai just 2022. aasta testiprotokolliga EuroNCAPilt 5 tärni.

Uus Megane saavutas 85% täiskasvanud reisijatekaitsest ja 88% lastest reisijate kaitsest tänu väga kaitsvalekonstruktsioonile, mis on varustatud kokku 7 turvapadjaga. Kaitsetuteliiklejate skoor on 65%, samas kui ohutusabi jõudis 79%-ni.

Lisaks EuroNCAPi poolt hinnatudelementidele on täiesti uuel Mégane E-TECH Electricul kompromissitu ohutusepakkumise osana ka Fireman Access, uuendus, mis sündis Renault Grupi jaPrantsusmaa tuletõrjujate pikaajalisest – üle 10 aasta – partnerlusest.

Täiesti uue Mégane E-TECHElectricu esiklaasile on kinnitatud ka QR-kood. See on mõeldudpäästekomandodele, kes avariile reageerides seda skaneerides saavad vägakiiresti aru, et tegemist on elektrisõidukiga. Samuti annab see neilejuurdepääsu auto ehituslikule teabele (nt aku ja turvapatjade asukoht, kohadkiireks ja riskivabaks lõikamiseks), mis omakorda tähendab, et nad võivadsäästa kuni 15 minutit võimaliku õnnetuse ohvri välja toomisel!

Fireman Access ja QR kood on vaidmõned meetmetest, et tagada Renault’ sõidukite kasutajatele optimaalne ohutus.Üldisemalt on klientide ohutuse tagamine teedel ja ka töötajatele töökohal üksRenault Grupi säästva arengu poliitika (CSR) kolmest sambast (koos ökoloogiliseülemineku ja kaasamisega), mida viiakse ellu Renaulution strateegia raames.

RENAULT kohta

Renault, ajalooline autobränd ja elektrisõidukitetootmise teerajaja Euroopas, on alati välja töötanud uuenduslikke sõidukeid.Strateegilise plaaniga Renaulution on Renault asunud ambitsioonikale väärtusiloovale üleminekukursile, millega liigutakse konkurentsivõimelisema, tasakaalustatudja elektrifitseeritud tootevaliku suunas. Eesmärk on ühendada autotööstuseskaasaegsus ja uuenduslik tehnoloogia, energia- ja liikuvusteenused ning veelpalju muudki.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.