Pressiteade

Jaga

DACIA DUSTER ALUSTAB JÄRGMIST SEIKLUST MAROKO RALLIL RALLYE AÏCHA DES GAZELLES DU MAROC

• Dacia teeb koostööd kolme meeskonnaga, et teenida rallil Aïcha des Gazelles du Maroc loodetavasti 5. järjestikune võit maasturite kategoorias. • Need „gasellid“ juhivad Dacia Dusterit üheksapäevasel maastikuseiklusel Erfoudist Essaouirasse. • Rallye Aïcha des Gazelles du Maroci autoorienteerumisvõistlusel premeeritakse neid, kes suudavad läbida võimalikult lühikese marsruudi kontrollpunktide vahel, aga ka neid, kes näitavad üles meisterlikkust maastikusõidus. • Maasturite kategoorias registreeritud Dacia Duster vajab enne Maroko kõrbeliival sõitmist minimaalset ettevalmistust.

TÕELINE MEESKONNASEIKLUS DACIA DUSTERIGA

Esmakordselt 1990. aastal peetud Rallye Aïcha desGazelles du Maroc on ainult naistele mõeldud ralli. Erinevaltteistest võistlustest propageerib see vanas stiilis seiklemist ja maastikulnavigeerimist.

Mastaapsedliivadüünid, kiviste paljandite ja kaamelirohu vahel looklemine ning kursimääramine ainult kaardi ja kompassi abil on alles algus sellele, mis DaciaDusteri gaselle ees ootab.

Üheksapäeva jooksul hinnatakse gaselle nende võime järgi leida kõik kontrollpunktid,kattes samal ajal võimalikult väikese vahemaa. Dacia Duster on nende suurimeelis, kui on vaja toime tulla igasugusel maastikul, mis võidusõidu ajal võibette tulla.


NELI VÕITUJÄRJEST... JA LÄKS

Alates 2017. aastast on Dacia Duster olnud maasturitekategoorias võitmatu tšempion, võitnud seitse korda viimase 11 võistlusejooksul, kusjuures naiskonna liikmed on olnud pärit viiest riigist(Prantsusmaa, Maroko, Poola, Belgia ja Šveits). 31. Rallye Aïcha desGazelles du Maroci rallil astuvad stardijoonele kolm Duster Dacia naiskonda.

Hajar Elbied ja Malika Ajaha võistlevadDacia Dusteri roolis oma kolmandal Rallye Aïcha des Gazelles du Marocivõidusõidul. Eelmisel aastal oma kategoorias võitnud, loodavad need kaksRenault Grupi Marokost pärit pilooti oma koduväljakul järjekordset edukataastat, sõites numbriga 310. Teine järjestikune võit maasturite kategooriasoleks esmakordne.

Psühhiaater Marie Dumas ja finantsjuht JulietteCrépin liituvad ralliga esimest korda meeskonnana number 301. Nad tulid RallyeAïcha des Gazelles rallile, et panna proovile oma julgus ja oskused,pingutada ja kogeda midagi täiesti uut, mis on sama põnev kui katäisväärtuslik. Marie ja Juliette toetavad Marokos asuvat valitsusvälistorganisatsiooni ASF, mis on viimase 30 aasta jooksul aidanud üksikemadel leidastabiilset tööd.

Koolituskonsultant SabineBonnet ja telekommunikatsiooniinsener Isabelle Radenac on naiskonnanumber 304 uhked liikmed. Nad unistavad piiride nihutamisest ja tiimitööst.Pärast esmakordset kohtumist särava Lähis-Ida päikese all otsustasid nadalustada uut seiklust Rallye Aïcha des Gazelles'il. Nende eesmärk?Edendada spordi, kogukondliku mõtlemise, vastutuse ja globaalsete kodanikenategutsemise väärtusi, et paremini teenida meie planeeti.

PROGRAMM

Reede, 18.märts – Nice (Prantsusmaa), Euroopa tehniline ja halduskontroll. Laupäev, 19.märts – Nice, lahkumine ja laevareis Marokosso.

Esmaspäev,21. märts – Maroko, saabumine Erfoudi. Tehniline jahalduskontroll väljastpoolt Euroopat saabuvatele meeskondadele.

Kolmapäev, 23. märts – Maroko, proloog.

Neljapäev, 24. märts – Maroko, etapid.Reede, 1.aprill –Maroko, sõit Essaouirasse.

Laupäev,2. aprill – Maroko,Essaouira, saabumine, autasustamine ja lõpuõhtu pidustus.

DACIA KOHTA

1968. aastalsündinud ja 2004. aastal taaselustatud Dacia on kogu Euroopas alati pakkunudparima hinna ja kvaliteedi suhtega autosid, luues pidevalt olulistele asjadeleuut tähendust. Uuendusmeelse tootjana pakub Dacia lihtsaid, mitmeotstarbelisija töökindlaid autosid, mis on kooskõlas kliendi elustiiliga. Dacia mudelid onmuutunud turu mõõdupuudeks: Logan, uhiuus auto kasutatud auto hinnaga; Sandero,enimmüüdud auto Euroopa eraklientidele; Duster, kõige soodsama hinnaga maastur;Spring, taskukohane elektrilise liikuvuse meister Euroopas. Dacia on 44 riigisesindatud Renault Grupi bränd. Alates 2004. aastast on Dacia müünud rohkem kui7,5 miljonit autot.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.