Pressiteade

Jaga

Renault projekteerib autosid, millel on mitmekülgne ja silmapaistev passiivse ja aktiivse ohutuse tase

Renault on alati tundnud liiklusohutuse pärast muret ning on üle 50 aasta aktiivselt uurinud ja arendanud tehnoloogiaid, mille eesmärgiks on soidukite ohutuse suurendamine. Ettevotte pühendumus ja asjatundlikkus on selles valdkonnas vaieldamatult korged. Toepoolest, Renault’ kogemused pohinevad tegelikult toimunud liiklusonnetustest saadud oppetundidel. Lisaks üheksale EuroNCAP kokkuporketestis maksimaalsed 5 tärni saanud soidukile kuulub tema mudelivalikusse pikk nimekiri soidukeid, millel ohutustase on maailmatasemel. Koige olulisema tähtsusega on loomulikult kaitse kokkuporke toimumisel, kuid absoluutne eelistus peab eelkoige kuuluma liiklusonnetuste ennetamisele. Uuringud näitavad, et inimlik eksimus on seotud 80% liiklusonnetustest. Seega on väljakutseks votta olemasolevatest tehnoloogiatest maksimaalne, et tunda ära ohuolukorrad, hoiatada juhti ning vajaduse korral osutada abi, et autojuhi vigu korrigeerida.

Renault on alati tundnud liiklusohutuse pärast muret ning on üle 50 aasta aktiivselt uurinud ja arendanud tehnoloogiaid, mille eesmärgiks on soidukite ohutuse suurendamine. Ettevotte pühendumus ja asjatundlikkus on selles valdkonnas vaieldamatult korged. Toepoolest, Renault’ kogemused pohinevad tegelikult toimunud liiklusonnetustest saadud oppetundidel. Lisaks üheksale EuroNCAP kokkuporketestis maksimaalsed 5 tärni saanud soidukile kuulub tema mudelivalikusse pikk nimekiri soidukeid, millel ohutustase on maailmatasemel.

Koige olulisema tähtsusega on loomulikult kaitse kokkuporke toimumisel, kuid absoluutne eelistus peab eelkoige kuuluma liiklusonnetuste ennetamisele. Uuringud näitavad, et inimlik eksimus on seotud 80% liiklusonnetustest. Seega on väljakutseks votta olemasolevatest tehnoloogiatest maksimaalne, et tunda ära ohuolukorrad, hoiatada juhti ning vajaduse korral osutada abi, et autojuhi vigu korrigeerida.

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.