Pressiteade

Jaga

Koleos – esimene Renault’ 4x4 crossover

Renault esitleb Koleost, oma esimest crossover-tüüpi soidukit. Renault Koleos sobib ideaalselt igapäevasest rutiinist pogenemiseks, seda on lihtne juhtida ning sellel on head maastikusoiduomadused. Auto on projekteeritud mitmekülgseid kasutusvoimalusi silmas pidades, temaga on kindel soita nii linnas kui maanteedel, aga ka väljaspool tavapäraseid radu. Samas on Renault Koleos sama mugav kui sedaanauto ning tema salongi suurus ei jää alla kompaktse mahtuniversaali omale. Renault Koleos, mis projekteeriti Renault's, töötati välja Nissanis ning toodeti Renault Samsung Motorsi Koreas asuvas Busani tehases, on koikide Renault-Nissani liitu koondunud tootemarkide meeskondade äärmiselt tiheda koostöö vili. Renault Koleost esitletakse Genfi autonäitusel alates 04. märtsist 2008.

Renault esitleb Koleost, oma esimest crossover-tüüpi soidukit. Renault Koleos sobib ideaalselt igapäevasest rutiinist pogenemiseks, seda on lihtne juhtida ning sellel on head maastikusoiduomadused. Auto on projekteeritud mitmekülgseid kasutusvoimalusi silmas pidades, temaga on kindel soita nii linnas kui maanteedel, aga ka väljaspool tavapäraseid radu. Samas on Renault Koleos sama mugav kui sedaanauto ning tema salongi suurus ei jää alla kompaktse mahtuniversaali omale.

Renault Koleos, mis projekteeriti Renault's, töötati välja Nissanis ning toodeti Renault Samsung Motorsi Koreas asuvas Busani tehases, on koikide Renault-Nissani liitu koondunud tootemarkide meeskondade äärmiselt tiheda koostöö vili. Renault Koleost esitletakse Genfi autonäitusel alates 04. märtsist 2008.

Koleose lansseerimine tähistab otsustavat sammu Renault’ tootemargi arengus mitte ainult Euroopas vaid terves maailmas. Esimese 4x4 crossoveri turuletoomine on kindel märk sellest, et Renault on voimeline leidma täiesti uue lähenemisnurga segmentides, kus ta traditsiooniliselt on puudunud.

Renault Koleos pakub ainulaadset turvalisuse ja mugavuse taset, mida peetakse Renault’ tunnuseks ning mis mitte ainult ei ole koigile selgelt näha, vaid mis on ka väga taskukohased. Koleos tuleb Euroopas müügile 2008. aasta juunis.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.