Pressiteade

Jaga

ING Renault F1 meeskond alustas 2008. aastat esitlusega Pariisis

ING Renault F1 meeskond avas eile ametlikult oma 2008. aasta hooaja, esitledes Seine’i kaldal Boulogne-Billancourt’is asuvas Renault’ kommunikatsioonikeskuses tuliuut Renault F1 R28 mudelit ning hooaja voidusoitjaid. Tseremoonial osalesid Renault’ president ja tegevdirektor Carlos Ghosn ning 500 meedia- ja VIP-külalist üle maailma, sealhulgas ING Groupi juhatuse esimees Michel Tilmant. Meeskond teatas oma kavatsusest naasta 2008. aastal F1 maailma tippu tänu uue auto agressiivsete disainipohimotete ning Fernando Alonso, selle spordiala ainsa tegeva kahekordse maailmameistri, ning uustulnuka Nelson Piquet’ annete kombinatsioonile.

ING Renault F1 meeskond avas eile ametlikult oma 2008. aasta hooaja, esitledes Seine’i kaldal Boulogne-Billancourt’is asuvas Renault’ kommunikatsioonikeskuses tuliuut Renault F1 R28 mudelit ning hooaja voidusoitjaid.

Tseremoonial osalesid Renault’ president ja tegevdirektor Carlos Ghosn ning 500 meedia- ja VIP-külalist üle maailma, sealhulgas ING Groupi juhatuse esimees Michel Tilmant. Meeskond teatas oma kavatsusest naasta 2008. aastal F1 maailma tippu tänu uue auto agressiivsete disainipohimotete ning  Fernando Alonso, selle spordiala ainsa tegeva kahekordse maailmameistri, ning uustulnuka Nelson Piquet’ annete kombinatsioonile.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.