Pressiteade

Jaga

Dacia Jogger Press Kit

Dacia rõhutab oma ambitsioone C-segmendis uue pereautoga, muutes selle kõigile kättesaadavaks // Täiesti uue Joggeriga uuendab Dacia nüüd oma pereauto 7-istmeliseks kõigile kättesaadavaks mudeliks.

Mitmekülgne pereauto Dacia Jogger võtab parima igast kategooriast: universaali pikkus, kaubiku ruumikus ja maasturi välimus. See on omaette klass. Konkurentsitult parima hinnaga Dacia Jogger pakub parimat hinna ja ruumikuse suhet ning universaalauto mitmekesisust.

Rooli taga pakub uus Dacia Jogger C-segmendi sõidukitele ootuspäraseid sõiduelamusi. 2,90 m teljevahe muudab auto stabiilseks ja 16-tollised rattad tagavad kindla teel püsimise. Lisaks muudab jäik kerekonstruktsioon sõiduki tugevaks.

Salongis tagavad ergonoomika, heliisolatsioon ja pearuum kõigi reisijate mugavuse kuni kolmanda reani. Dacia Jogger on ideaalne pereliige igapäevaelus, aga ka neile, kes soovivad sellest kõigest eemale pääseda ja nautida suurepäraseid väljasõite. Tõelise Daciana pakub see põhivajadusi rahuldavat varustust, tegemata järeleandmisi ohutuses ja salongi mugavuses.

5- ja 7-kohalise versioonina pakutav Dacia Jogger on kolme varustustasemega (Essential, Comfort ja Extreme Special Edition) ning kuue kerevärviga: läbipaistmatu liustikuvalge või metallik raudsinine, terrakotapruun, kiltkivihall, kuukivihall ja pärlmust.

Turuletoomisel on Dacia Jogger saadaval kahe mootori ja 6-käigulise manuaalkäigukastiga: täiesti uus TCe 110 bensiinimootor ja ECO-G 100 mootor bensiini ja LPG kahekütuseline mootor.2023. aastal lisandub hübriidmootor. Tellimusi võetakse juba vastu, Dacia Jogger saabub müügisalongidesse 2022. aasta märtsis.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.