Pressiteade

Jaga

Dacia Dusteri tipptaseme mudel Extreme SE paistab silma oranžide disainelementide ning mustade alumiiniumvelgedega

2022. aasta eriväljalase Duster Extreme SE on eksklusiivsete funktsioonide ja stiiliga. Hinnad algavad Eestis 16 870 eurost.

Dacia alustab aastat stiilselt eriväljalaske mudeligaDuster Extreme SE. Prestige varustustasemel põhinev Duster Extreme SEeriväljalase on eksklusiivse stiili ja laia valiku funktsioonidega.

Välisteks stiilinäitajateks on oranžid esivõre detailid,tahavaatepeeglite korpused, katusereelingud ja pakiruumi luuk ning ExtremeSE-le omased mustaks värvitud alumiiniumveljed.

Interjööri kaunistavad plastkattega polstri oranžidtepingud, oranžid detailid õhuavadel, eesmisel keskmisel käetoel,uksepaneelidel ja keskkonsoolil.

Eriväljalase Duster Extreme SE on varustatud kõigiPrestige varustustaseme standardfunktsioonidega (sh automaatne kliimaseade,8-tollise puuteekraaniga Media Nav Evolution teabe- ja meelelahutussüsteem jakõrge keskkonsool) ning lisatud on võtmeta sisenemiskaart, kaks USB-portitagumiste reisijate jaoks ja mitmevaateline kaamerasüsteem.

Duster Extreme SE on Eestis saadaval ainulaadses 100%uues ja 100% eksklusiivses värvitoonis: Urban Grey

Kahekütuselise bensiini/LPG ECO-G 100 mootorigaeriväljalaske Duster Extreme SE mudelite hinnad algavad Eestis 16 870 eurost.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.