Pressiteade

Jaga

DACIA SPRINGILE 2021. AASTA AUTO AUHIND „GOOD DEAL”

• DACIA Spring võidab 2021. aasta auto auhinna „Good Deal”. • Springiga muudab Dacia elektrilise liikuvuse kõigile kättesaadavaks. • Alates selle turule toomisest on Spring saavutanud märkimisväärset äriedu. • Ka Bigster Concept sai ideeautode kategoorias Judge’s Pick nimelise auhinna!

Dacia Spring võidab „Good Deal” auhinna

2021. aasta kevadel turule toodud Dacia Springon juba pälvinud tööstusharu tunnustuse ning võitnud Automobile Awards 2021.aasta „Good Deal” auhinna. 18 ajakirjanikust koosneva žürii poolt antud auhindtunnustab autot, mis pakub alla 20 000 € eest müügil olevatest mudelitestparimat hinna ja kvaliteedi suhet. Pärast seda, kui Sandero võitis tiitli 2020.aastal, on sel aastal poodiumi kõrgeimal kohal Spring. Täiselektrisõidukinapakub see soodsat ostuhinda (Prantsusmaal alates 89 € kuus) ja madalaidkasutuskulusid.

Dacia elektriline revolutsioon

Dacia lööb Springiga laineid, sest tegemist onturu kõige taskukohasema elektrilise linnaautoga. Kaasaegse sõidukina, misvastab olulistele vajadustele, on Spring kerge, kompaktne ja ületamatu hinnaga.Mitmekülgne ja paindlik, väike ja muljetavaldava sõiduulatusega (WLTP Citytsüklis kuni 305 km) Spring on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.

Suurejooneline algus

Rohkem kui 40 000 tellimust kaheksa kuu jooksulnäitavad Springi suurepärast kaubanduslikku vastuvõttu. Muutes elektriliseliikuvuse kõigile kättesaadavaks, on Spring populaarne nii Dacia brändiaustajate kui ka suure hulga täiesti uute klientide seas.

„Alates turuletoomisest on Spring olnud ülimenukas. Täname Automobile Awardsi teise Good Dealauhinna eest, mis kinnitab klientide soosivat suhtumiste meie mudelitesse.Spring muudab elektrisõidukid oma ületamatu hinna ja atraktiivse seikluslikuvälimusega kõigile kättesaadavaks. Lühidalt, see on Dacia elektriliner-Evolution!,” sõnab

Denis Le Vot, Dacia & LADA brändidetegevjuht

Bigster concept võidab žürii südamed

Kohtunikud nimetasid Bigster Conceptiideeautode kategoorias 2021. aasta „Coup de Coeur” autoks. Dacia vaimule truuksjäädes on Bigster Concept 4,6 m pikkune, vastupidav ja ruumikas sõiduk. Ollesomas elemendis tolmustel teedel ja kaardistamata territooriumide vallutamiselpakub see lihtsat paketti kõigest, mida vajate järgmise seikluse alustamiseks!

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.