Pressiteade

Jaga

VEEL KAKS UUT HYVIA VESINIKKÜTUSEGA SÕIDUKIT

• HYVIA jätkab rohelise H2 liikuvuse eestvedajana. Pärast mudeli Renault Master Van H2-TECH avalikustamist eelmisel kuul esitleb HYVIA kahte uut vesinikkütusega väikeste tarbesõidukite prototüüpi, millel on suurem sõiduulatus, tankimisaeg 5 minutit ja CO2-heite tase* null. • Renault Master Chassis Cab H2-TECH tuuakse avalikkuse ette 16.–20. novembrini toimuval messil Solutrans (Eurexpo Lyon, Prantsusmaa). Sõiduk võimaldab läbida umbes 250 km ja pakub suurepäraseid võimalusi kohandusteks. See vastab professionaalide vajadustele, kes vajavad kohandatud lahendusi, näiteks 19m3 kaubaruumiga kastikaubikuks ümber ehitamise võimalus. • Mudelit Renault Master City Bus H2-TECH esitletakse esmakordselt 16.–18. novembrini salongis Salon des Maires (Porte de Versailles, Pariis, Prantsusmaa). Väike linnabuss, mille sõiduulatus on umbes 300 km, on mõeldud kuni 15 inimese transportimiseks. See sobib ideaalselt ettevõtete, kohalikele omavalitsuste ja kohalike avalike teenuste osutajate jaoks. • Mudelid on varustatud 30 kW kütuseelemendiga, mida hakatakse kokku panema Prantsusmaal. Sõiduk, elektrimootor ja vesinikuseade on samuti valmistatud Prantsusmaal. • Mõlemad sõidukid tulevad müügile 2022. aastal koos rohelise vesiniku tootmise ja jaotamise lahendustega.

David Holderbach,HYVIA tegevjuht

Renault Master Chassis Cab H2-TECH

·

·

·

·


Renault Master City Bus H2-TECH

·

·

· H2-TECH onvarustatud 30 kW kütuseelemendi, 33 kWh aku ja paagiga, mis mahutab 4,5 kgvesinikku rõhul 350 baari.

Lühidalt öeldes: kogu HYVIA ökosüsteem on saadaval 2022. aastal

2022. aastal võtab HYVIA kasutusele terviklikuökosüsteemi:

·

·

·väike linnabuss, mille sõiduulatus on umbes 300 km, on mõeldud kuni 15inimese transportimiseks.

·

·

o

o

o

o

o

*Sõites ei eraldu CO2 ega muid WLTP-põhiselt reguleeritudõhusaasteaineid.

Pressikontakt

HYVIAkommunikatsioonidirektor

+336 08 71 63 31

isabelle.behar@hyvia.eu

HYVIA kohta

„HY“ on vesinik, „VIA“ on tee: HYVIAsillutab ainulaadse ja täieliku ökosüsteemiga uut teed süsinikuvaba liikuvuselahenduste poole. 2021. aasta juunis loodud HYVIA on ühisettevõte, mis kuulubvõrdselt autotööstuse juhtivale tootjale Renault Grupile ja Plug Powerile, mison maailma juhtiv vesinikkütuseelemendi kasutamise valmislahendusi pakkuvettevõte. Prantsusmaal asuv HYVIA pakub Euroopa turgude jaoks terviklikku jaainulaadset ökosüsteemi, mis hõlmab kütuseelementidega kergeid tarbesõidukeid,vesinikutanklaid, süsinikuvaba vesiniku tarnimist, teenuseid autoparkiderahastamiseks ja hooldamiseks.

https://www.hyvia.eu

Renault Grupist

Renault Grupp on uueneva liikuvuseesirinnas. Renault Grupp, mida tugevdab allianss Nissani ja MitsubishiMotorsiga ning ainulaadne elektrifitseerimisega seotud oskusteave, koosneb 5vastastikku täiendavast kaubamärgist – Renault, Dacia, LADA, Alpine ja Mobilize,mis pakuvad oma klientidele säästlikke ja uuenduslikke liikuvuslahendusi.Rohkem kui 130 riigis tegutsev grupp müüs 2020. aastal 2,9 miljonit sõidukit.Grupis töötab rohkem kui 170 000 inimest, kes kehastavad iga päev meie eesmärki– lähendada liikuvusega inimesi. Renault Grupp, mis on valmis võtma vastuväljakutseid nii maanteedel kui ka

võistlusradadel, on seadnud eesmärgiksambitsioonika muutumise, mis loob väärtusi. See keskendub uute tehnoloogiate jateenuste arendamisele ja uue valiku veelgi konkurentsivõimelisemate,tasakaalustatud ja elektrifitseeritud autode välja töötamisele. Vastavaltkeskkonnaalastele väljakutsetele on grupp seadnud eesmärgiks saavutada Euroopassüsinikneutraalsus aastaks 2040.

https://www.renaultgroup.com

Plug Powerist

Plug Power ehitab ülesvesinikumajandust ning pakub juhtiva ettevõttena kõikehõlmavaidvesinikkütuseelemendi kasutamise valmislahendusi. Plug Power on andnud käikuüle 50 000 kütuseelemendisüsteemi, konstrueerinud ja ehitanud 110 tanklat,mis väljastavad päevas rohkem kui 40 tonni vesinikku, samuti on ta juhtiv jõudroheliste elektrolüüsil põhinevate vesinikutehnoloogiate osas. Plug Power, mison Euroopas esindatud juba üle 10 aasta, omab olulisi sidemeid Euroopa peamistetööstusettevõtete, logistikaklientide ja sõidukitootjate seas, kes on huvitatudvesinikupõhisest liikuvusest. Plug Power paigaldas Saksamaale, Prantsusmaale,Hollandisse ja Portugali mitu PEM-tehnoloogiaga elektrolüsaatorit. Ettevõte onelektrilise liikuvuse jaoks kasutusele võtnud rohkem kütuseelemendisüsteeme kuikeegi teine ​​maailmas.

https://www.plugpower.com

Galerii

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.