Pressiteade

Jaga

DACIA SPRING AUTO BEST 2022 FINAALIS

Dacia Spring jõudis Auto Besti konkursi Best Buy Car Europe 2022 finaali. Märtsis turule toodud auto tähendab elektrilist revolutsiooni. Selle eesmärk on tuua täielik elektriline liikuvus kõigi käeulatusse, pakkudes samal ajal kõiki olulisi asju (navigeerimine, nutitelefoni peegeldus, kliimaseade, elektrilised aknad ja palju muud) Euroopas võrreldamatu hinnaga.

Autoseikluslik välimus, 4 täismõõdus istet ja peaaegu 300-liitrine pakiruum pakuvadvõrreldes konkureerivate linnaautodega palju enamat. Selle mitmekülgsedlaadimisvõimalused (vähem kui üks tund alalisvoolu kiirlaadimisel ja vähem kuiseitse tundi kodus Green'up pistiku abil) ja kuni 305 km sõiduulatus linnades (230km WLTP kombineeritud tsüklis) muudavad selle ideaalseks elektriautoksigapäevaseks kasutamiseks ja peamistesse Euroopa linnadesse sõitmiseks.

AutoBesti 32 žürii liiget, ajakirjanikud 32 Euroopa riigist, valivad Best Buy CarEurope 2022 auto 6 finalisti seast järgnevatel nädalatel ja võitja kuulutataksevälja 2021. aasta detsembri keskel.

DACIA KOHTA

Dacia onRenault Grupi bränd, mis on esindatud 44 riigis, põhiliselt Euroopas jaVahemere-äärsetes maades. 1968. aastal Rumeenias loodud brändi omandas RenaultGrupp ja brändis selle ümber aastal 2004 turule toodud Loganiga. Dacia pakubturu parima hinna ja kvaliteedi suhet. Pärast kolme kultusmudeli – Logani,Sandero ja Dusteri – turule toomist on brändi saatnud äriedu. Tänaseks on Daciamüünud rohkem kui 7 miljonit autot.

Galerii

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.