Pressiteade

Jaga

Koik Renault tootmisüksused vastavad ISO standarditele

Marokos asuv Somaca ja Venemaal asuv AvtoFramose tehas, mis molemad saavutasid hiljuti täistootmisvoimsuse, olid kaks viimast Renault tootmisüksust, mis sertifitseeriti soltumatute akrediteeritud sertifitseerimisorganisatsioonide poolt vastavalt ISO 14001 standardi nouetele. Renault eco2 märgise turuletoomisega vottis Renault endale kohustuse pakkuda soodsate hindadega keskkonnasäästlikke soidukeid. Tootmine ISO 14001 standardile vastavates tehastes on üks eco2-märgise saamise kriteeriume. ISO 14001: rahvusvaheline sertifitseerimine Sertifitseerimine vastavalt ISO 14001 (Rahvusvaheline Standardiorganisatsioon) standardi nouetele toendab, et tootmiskoht tegeleb pidevalt keskkonnajuhtimisega ning vähendab oma tegevuse moju keskkonnale. Sertifikaat väljastatakse pärast edukalt läbiviidud pohjalikku auditit, mida teostavad soltumatud akrediteeritud organisatsioonid (Renault’ tootmiskohtade puhul UTAC1 ja SGS2) Keskkonnajuhtimise edendamiseks teostab Renault tootmiskohtadel iga-aastasi siseauditeid, kontrollimaks tootmiskohtade vastavust ISO 14001 standardile. Auditites osalevad nii tootmiskohtade töötajad kui ka keskkonnaeksperdid. See parendab tootmiskohtade töötajate keskkonnaalaseid teadmisi ja oskusi ning edendab erinevate tootmiskohtade vahelist koostööd.

Marokos asuv Somaca ja Venemaal asuv AvtoFramose tehas, mis molemad saavutasid hiljuti täistootmisvoimsuse, olid kaks viimast Renault tootmisüksust, mis sertifitseeriti soltumatute akrediteeritud sertifitseerimisorganisatsioonide poolt vastavalt ISO 14001 standardi nouetele.

Renault eco2 märgise turuletoomisega vottis Renault endale kohustuse pakkuda soodsate hindadega keskkonnasäästlikke soidukeid. Tootmine ISO 14001 standardile vastavates tehastes on üks eco2-märgise saamise kriteeriume.

ISO 14001: rahvusvaheline sertifitseerimine

Sertifitseerimine vastavalt ISO 14001 (Rahvusvaheline Standardiorganisatsioon) standardi nouetele toendab, et tootmiskoht tegeleb pidevalt keskkonnajuhtimisega ning vähendab oma tegevuse moju keskkonnale. Sertifikaat väljastatakse pärast edukalt läbiviidud pohjalikku auditit, mida teostavad soltumatud akrediteeritud organisatsioonid (Renault’ tootmiskohtade puhul UTAC1

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.