Pressiteade

Jaga

AUTOJUHT, PEA SEDA SÜGISEL MEELES!

Sügisesed ilmastikutingimused muudavad sageli ohutu sõitmise keeruliseks, seetõttu on vaja auto korralikult ette valmistada. Autojuhid peaksid pöörama erilist tähelepanu klaasipuhastite, esilaternate ja aku seisukorrale.

Sügiselon sõidutingimused sageli ideaalsest kaugel Klaasipuhastid

Sügisvihmadnõuavad klaasipuhastite sagedast kasutamist, sest hea nähtavus on ohutu sõiduabsoluutne alus.

Seda, kuiklaasipuhastid enam oma ülesannet ei täida, on üsna lihtne kontrollida. Kuimärkame, et need koguvad halvasti vett, määrivad mustuse laiali või kriuksuvad,võib eeldada, et klaasipuhasti laba on kulunud ja tuleb välja vahetada'Lisaks peab juht hoolitsema selle eest, et klaasipesuvedelikupaak oleks täis, ja puhastama aknaid regulaarselt nii seest kui väljast. Niihoiame ära ka päikesekiirtega pimestamise, mis võivad määrdunud klaasilepeegelduda.

Aku

Sügiseneilm võib olla ettearvamatu, seega on kõige parem kontrollida aku seisukordaenne, kui miinustemperatuurid meid üllatavad. Sellistes tingimustes võib akuvähese laetuse korral olla probleeme mootori käivitamisega. Aku täislaadimisekson mõeldud akulaadijad. Samuti tuleb pöörata tähelepanu sellele, et akukontaktid oleks õigesti kinnitatud ja et need poleks määrdunud.Esilaternad

See, et esituled meid hästi teenivad, on eriti olulinesügisel. Siis läheb varakult hämaraks ja ilmastikuolud võivad nähtavustnegatiivselt mõjutada.

Regulaarselttuleb kontrollida kõigi tulede seisukorda, ka nende, mida kasutatakse harvemini,nt udutuled. Esilaternad peavad olema puhtad ja seadistatud nii, et need eipimestaks teisi juhte' Ohutu Sõidu Kooli ekspert.

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.