Pressiteade

Jaga

Renault tippmudelitel nüüd 3-aastane voi 150 000 km läbisoidugarantii

Tänu edusammudele Renault’ Kvaliteediplaani juurutamisel ja turuletoodud soidukite kvaliteedi ühtlasele paranemisele laiendab Renault garantiitingimusi koikidele oma tippmudelitele. - 3 aastat – 150 000 km Euroopa Liidus, Horvaatias, Šveitsis, Norras ja Islandil - 3 aastat – 100 000 km teistes riikides See garantii annab meie klientidele täiendava kindlustunde ning näitab meie usku uue Laguna TOP3 kvaliteediplaani edusse, mis katab ka Vel Satist ja Espace’i, mida toodetakse samas, Prantsusmaal Normandias asuvas Sandouville’i tehases. Kohutuseks on voetud toote ja teenuse kvaliteet Programmi Renault Commitment 2009 esimeseks kohustuseks on viia uus Laguna toote ja teeninduse kvaliteedi osas oma klassi esikolmikusse. Terve ettevote on selle eesmärgi täitmise nimel teinud suuri joupingutusi. Renault’ tippmudelid peavad jätkama kvaliteedialaseid edusamme, mida on tehtud koikide viimasel ajal turuletoodud soidukite puhul, alates nende projekteerimisest ja kontrollimisest ning lopetades tootmise ja teenindusega.

Tänu edusammudele Renault’ Kvaliteediplaani juurutamisel ja turuletoodud soidukite kvaliteedi

ühtlasele paranemisele laiendab Renault garantiitingimusi koikidele oma tippmudelitele

 

- 3 aastat – 150 000 km  Euroopa Liidus, Horvaatias, Šveitsis, Norras ja Islandil

- 3 aastat – 100 000 km teistes riikides

 

See garantii annab meie klientidele täiendava kindlustunde ning näitab meie usku uue Laguna TOP3 kvaliteediplaani edusse, mis katab ka Vel Satist ja Espace’i, mida toodetakse samas, Prantsusmaal Normandias asuvas Sandouville’i tehases.

 

Kohutuseks on voetud toote ja teenuse kvaliteet

Programmi Renault Commitment 2009 esimeseks kohustuseks on viia uus Laguna toote ja teeninduse kvaliteedi osas oma klassi esikolmikusse. Terve ettevote on selle eesmärgi täitmise nimel teinud suuri joupingutusi. Renault’ tippmudelid peavad jätkama kvaliteedialaseid edusamme, mida on tehtud koikide viimasel ajal turuletoodud soidukite puhul, alates nende projekteerimisest ja kontrollimisest ning lopetades tootmise ja teenindusega.

 

Allalaetavad failid

Ole ühenduses

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Meie veebileht kasutab küpsiseid.